Μπόστον Σέλτικς: Ο Γκραντ Γουίλιαμς τιμωρήθηκε με πρόστιμο 20.000 δολαρίων για την μπουνιά στην μπάλα (vid)

Δημήτρης Οικονόμου
Μπόστον Σέλτικς: Ο Γκραντ Γουίλιαμς τιμωρήθηκε με πρόστιμο 20.000 δολαρίων για την μπουνιά στην μπάλα (vid)

bet365

Η μπουνιά του Γκραντ Γουίλιαμς στην μπάλα λίγο πριν το φινάλε του παιχνιδιού των Σέλτικς με τους Γουόριορς, θα του κοστίσει 20.000 δολάρια.

Ο Γκραντ Γουίλιαμς θα πληρώσει πολύ ακριβά την μπουνιά που έριξε στην μπάλα, λίγο πριν το φινάλε του παιχνιδιού των Σέλτικς με τους Γουόριορς. Οι Κέλτες γνώρισαν βαριά ήττα από την παρέα του Στεφ Κάρι, κάτι που εκνεύρισε τον Γουίλιαμς.

Με 1'52'' για το φινάλε αυτός έριξε γροθιά στην μπάλα που κατέληξε στις εξέδρες του Chase Center. Η τεχνική ποινή δεν ήταν τελικά η μόνη τιμωρία του, αφού το ΝΒΑ τον χρέωσε με πρόστιμο 20.000 δολαρίων.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γκραντ Γουίλιαμς βγάζει τον εκνευρισμό του, αφού κόντρα στους Μπουλς στο ξεκίνημα της σεζόν έκανε... ντου σε έναν εκ των διαιτητών που του κόστισε την άμεση αποβολή του από την αναμέτρηση και τιμωρία ενός παιχνιδιού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα