Πέισερς - Γουόριορς 125-119: Πλήγωσαν το Γκόλντεν Στέιτ του τραυματία Κάρι (vid)

Σταυρούλα Μουστακάτου

bet365

Οι Γουόριορς που είδαν τον Κάρι να τραυματίζεται στην τρίτη περίοδο, γνώρισαν την ήττα από τους Πέισερς στην Ιντιάνα με 125-119 χάνοντας την ευκαιρία να... διορθώσουν τα κακώς κείμενα μακριά από την έδρα τους.

Ακόμη ένα παιχνίδι εκτός έδρας είχε την ίδια κατάληξη για τους Καλιφορνέζους. Οι Γουόριορς φιλοξενήθηκαν από τους Πέισερς στην Ιντιάνα και μετά το τελικό 125-119 έπεσαν στο 2-13 μακριά από το Chase Center. Πέρα από τους Κλέι Τόμπσον και Άντριου Γουίγκινς που βρίσκονταν στα «πιτς», οι «πολεμιστές» ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση χωρίς τον Στεφ Κάρι που αποχώρησε με τραυματισμό στην τρίτη περίοδο, αλλά και δίχως τον Ντρέιμοντ Γκριν που αποβλήθηκε λίγο πριν τη λήξη.

Οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους στο πρώτο ημίχρονο με τους Γουόριορς και να οδηγηθούν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 74-54 και τη μοναδική απειλή που ένιωθαν να είναι ο Chef που μέχρι εκείνο το σημείο είχε σκοράρει 27 πόντους. Εκείνος έγινε και ο παράγοντας της αντίδρασης για τους φιλοξενούμενους που πλησίασαν με 14-0 και έφτασαν ως το 83-80 για την απάντηση από τους Πέισερς. Ο Ντιβιντσέντζο σκόραρε για το 122-119 1'25'' πριν το χρονόμετρο κοκκινίσει, όμως η προσπάθεια σταμάτησε εκεί!

Για την Ιντιάνα που είχε και 16 τρίποντα, πρώτος σκόρερ ήταν ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον με 29 πόντους, μοιράζοντας 6 ασίστ συν 4 ριμπάουντ, ο Μαθουριν είχε 24 με 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ο Μάιλς Τέρνερ 21 και ο Χιλντ 17 για το αποτέλεσμα της ομάδας τους.

Από την άλλη, ο Κάρι όσο αγωνίστηκε προσέφερε 38 πόντους με 7 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ, ο Τζόρνταν Πουλ συμπλήρωσε άλλους 20 (1/7 τρ.) και οι Ντιβιτσέντζο και Τζαμάικαλ Γκριν σκόραραν από 15 χωρίς να είναι αρκετό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα