Χιτ - Τίμπεργουλβς 113-110: Συνήθεια που γίνεται... λατρεία τα κλειστά ματς του Μαϊάμι (vid)

Γιώργος Κούβαρης

bet365

Σ' ένα ακόμη κλειστό παιχνίδι τη φετινή σεζόν, οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με 113-110 και έφτασαν στο 17-17 ρεκόρ.

Από τη μία θα μπορούσε να πει κάποιος ότι το Μαϊάμι δείχνει χαρακτήρα στα παιχνίδια που κρίνονται στις τελευταίες κατοχές. Από την άλλη θα μπορούσε να πει κάποιος άλλος ότι είναι πρόβλημα να κρίνονται τα μισά ματς της ομάδας στα τελευταία δευτερόλεπτα. Το σίγουρο είναι για 17η φορά τη φετινή σεζόν σε σύνολο 34 αγώνων, οι Μαϊάμι Χιτ πρέπει να φτάσουν έως και το τέλος για να δουν εάν και εφόσον θα πάρουν τη νίκη ή όχι.

Αυτή τη φορά τα κατάφεραν. Για 11η φορά σε 17 ματς τα οποία κρίνονται στους πέντε ή λιγότερους πόντους: «Αυτό δείχνει ότι δεν μας πιάνει πανικός στο τέλος» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του προπονητή των Χιτ, Έρικ Σποέλστρα, για το συγκεκριμένο γεγονός. Ο Μαξ Στρους με 19 πόντους και 5/10 τρίποντα ήταν ο πρώτος σκόρερ του Μαϊάμι, το οποίο ωστόσο είχε μόλις 13/49 σουτ έξω από τα 7.25 μέτρα! Ο Κάιλ Λόουρι πρόσθεσε άλλους 18 πόντους, 9 ασίστ και 5 ριμπάουντ, ενώ ο Τάιλερ Χίρο είχε 14 πόντους και 8 τελικές πάσες ωστόσο σούταρε 0/8 τρίποντα!

Να σημειωθεί ότι το Μαϊάμι έπαιξε χωρίς τους Τζίμι Μπάτλερ (διάστρεμμα) και Μπαμ Αντεμπάγιο (ίωση) αλλά παρόλα αυτά μπόρεσε να φτάσει στην τελική επικράτηση. Από πλευράς Μινεσότα (σ.σ. εξακολουθεί να απουσιάζει ο Καρλ Άντονι-Τάουνς από τα μέσα του Νοεμβρίου) ο Άντονι Έντουαρντς είχε 29 πόντους με 5/8 τρίποντα, 7 ασίστ και 6 ριμπάουντ, ενώ άλλους 21 πόντους και 11 ριμπάουντ είχε ο Ναζ Ριντ.

@Photo credits: Twitter: @MiamiHEAT

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα