Πίστονς - Μάτζικ: Ο Χέιζ χτύπησε πισώπλατα τον Βάγκνερ και ακολούθησε χάος (vid)

Πίστονς - Μάτζικ: Ο Χέιζ χτύπησε πισώπλατα τον Βάγκνερ και ακολούθησε χάος (vid)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Πίστονς - Μάτζικ: Ο Χέιζ χτύπησε πισώπλατα τον Βάγκνερ και ακολούθησε χάος (vid)

bet365

Η αναμέτρηση ανάμεσα στους Ντιτρόιτ Πίστονς και τους Ορλάντο Μάτζικ κόντεψε να... τιναχτεί στον αέρα, με τον καυγά ανάμεσα στους Κίλιαν Χέιζ και Μο Βάγκνερ, ο οποίος έφερε τους δύο πάγκους στο παρκέ!

Το ματς των Ντιτρόιτ Πίστονς και τους Ορλάντο Μάτζικ ήθελε 33 δεύτερα για την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Ο Μο Βάγκνερ επέλεξε να κάνει ένα δυνατό φάουλ, στέλνοντας τον Κίλιαν Χέιζ των Ντιτρόιτ Πίστονς στις θέσεις του πάγκου!

Οι παγκίτες των Πίστονς θέλησαν να πιστοποιήσουν τον παλιό τίτλο των «κακών παιδιών», περικύκλωσαν τον Γερμανό φόργουορντ, μόνο που ο Χέιζ εκμεταλλεύτηκε τη στιγμή και γρονθοκόπησε πισώπλατα τον Βάγκνερ. Σύμφωνα με το ESPN, ο παίκτης των Μάτζικ φάνηκε να χάνει τις αισθήσεις του, πέφτοντας προς τον πάγκο!

Εκείνη τη στιγμή επικράτησε χαμός και πανικός, με πολλούς παίκτες των δύο ομάδων να βρίσκονται στον ίδιο χώρο, πάνω από τον Βάγκνερ!

Μετά από λίγο η... ένταση περιορίστηκε και ακολούθησαν οι αποβολές. Οι δύο πρωταγωνιστές, όπως και ο Χαμιντού Ντιαλό των Πίστονς πήραν το δρόμο για τα αποδυτήρια. Και είναι σχεδόν σίγουρο ότι όλοι θα τιμωρηθούν με πρόστιμο.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να τιμωρηθούν και άλλοι παίκτες των Μάτζικ, οι οποίοι βρέθηκαν στον πάγκο των Πίστονς για να υπερασπιστούν τον συμπαίκτη τους (Κόουλ Άντονι, Φρανζ Βάγκνερ, Γουέντελ Κάρτερ Τζούνιορ, Γκάρι Χάρις, Μο Μπάμπα, Αρ Τζέι Χαμπτον, Τέρενς Ρος, Άντμιραλ Σκόφιλντ).

@Photo credits: YouTube

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα