Μιλγουόκι Μπακς: Προσφέρουν 4 picks δευτέρου γύρου για τον Έρικ Γκόρντον

Δημήτρης Οικονόμου
Μιλγουόκι Μπακς: Προσφέρουν 4 picks δευτέρου γύρου για τον Έρικ Γκόρντον

bet365

Ο Έρικ Γκόρντον φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός σκόρερ για τον οποίο οι Μπακς σκοπεύουν να δώσουν τέσσερα picks δευτέρου γύρου στους Ρόκετς ώστε να τον κάνουν κάτοικο Μιλγουόκι.

Να δυναμώσουν τον πάγκο τους θέλουν οι Μιλγουόκι Μπακς και για αυτόν τον λόγο στρέφονται προς τον Έρικ Γκόρντον. Όπως μεταφέρει ο Μαρκ Στάιν, τα «ελάφια» του Γιάννη Αντετοκούνμπο προσφέρουν τέσσερα πικ δευτέρου γύρου για να δελεάσουν τους Ρόκετς.

Ό,τι ακριβώς είχαν κάνει δηλαδή και για να αποκτήσουν τον Νίκολα Μίροτιτς προ τετραετίας. Άλλωστε τα παιχνίδια που χάνουν αρκετοί σημαντικοί παίκτες, με σημαντικότερο εξ αυτών τον Κρις Μίντλετον, αναγκάζουν τους Μπακς να στραφούν προς το βάθος του πάγκου.

Ο βετεράνος Έρικ Γκόρντον στα 34 του χρόνια μετράει 12.2 πόντους, 2.6 ασίστ και 1.9 ριμπάουντ με τη φανέλα των Ρόκετς σε 39 παιχνίδια και σχεδόν 30 λεπτά. Με τους Χιούστον δεσμεύεται ως το καλοκαίρι του 2024, όμως αναμένεται να βγει στην αγορά κατά την περίοδο των ανταλλαγών.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα