All Star Game 2023: Με Μάικ Μαλόουν στον πάγκο η Team LeBron

Δημήτρης Οικονόμου
All Star Game 2023: Με Μάικ Μαλόουν στον πάγκο η Team LeBron

bet365

Ανταγωνιστής του Τζο Μάτσουλα και της Team Giannis θα είναι ο Μάικ Μαλόουν που θα καθίσει στον πάγκο της Team LeBron για το φετινό All Star Game.

Στην ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο επικεφαλής θα είναι ο Τζο Ματσούλα, ωστόσο η Team LeBron διάλεξε και αυτήν τον δικό της κόουτς. Αυτός θα είναι ο Μάικ Μαλόουν. Ο κόουτς του Ντένβερ όπως ανακοινώθηκε θα είναι ο προπονητής που θα οδηγήσει τον ΛεΜπρόν και την παρέα του στο Σολτ Λέικ Σίτι για το... πάρτι. Εκεί πιθανότατα θα συναντήσει και τον Νίκολα Γιόκιτς αλλά θα φανεί αν τον κοουτσάρει καθώς οι επιλογές του ρόστερ γίνονται τελευταία στιγμή.

Ένα επιστέγασμα στη δουλειά που κάνει ο Μαλόουν ως τώρα, έχοντας μόνους πρώτους τους Νάγκετς με ρεκόρ 35-16 στη Δύση. Βρίσκεται μάλιστα στον πάγκο τους από το 2015-16. Μάλιστα ήταν ξανά προπονητής του ΛεΜπρόν στο All Star Game της Σάρλοτ, τον Φεβρουάρι του 2019.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα