ΛεΜπρόν: Απέκτησε το δικό του «Shot» - Η ανατομία μιας φωτογραφίας (vid)

ΛεΜπρόν: Απέκτησε το δικό του «Shot» - Η ανατομία μιας φωτογραφίας (vid)

ΛεΜπρόν: Απέκτησε το δικό του «Shot» - Η ανατομία μιας φωτογραφίας (vid)
Πόσα πράγματα μπορεί να αποκαλύψει μία φωτογραφία; Αυτή που απεικονίζει το «Shot» του ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει πολλές και διάφορες λεπτομέρειες. Και άλλες πολλές που περιμένουν να τις ανακαλύψουμε.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μόλις απέκτησε το δικό του «Shot». Την προσπάθεια που θα μπορεί να χαρακτηρίζει σε μία εικόνα όλη την καριέρα του. Δεν είναι ένα νικητήριο σουτ που δίνει ένα πρωτάθλημα, όπως αυτό του Μάικλ Τζόρνταν. Ούτε σαν αυτό του Καουάι Λέοναρντ, στο δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Τορόντο Ράπτορς, κόντρα στους Φιλαντέλφια 76ερς. Αλλά διαθέτει τη δική του γοητεία. Τη δική του ιστορία.

Είναι του ΛεΜπρόν. Όλοδικό του! Μία εικόνα για να την κρατήσει στο μυαλό του. Για να τη δείχνει στα εγγόνια του, αφού τα παιδιά του φρόντισαν να απαθανατίσουν τη στιγμή στα κινητά του τηλέφωνα.

Η φωτογραφία του ιστορικού σουτ έχει τόσα πολλά για να τα ανακαλύψουμε. Στην αντίστοιχη του Τζόρνταν, στο Σολτ Λέικ Σίτι εμφανίζονται νέα στοιχεία χρόνια αργότερα.

 

Σε αυτή του Τζέιμς ξεχωρίζει ένα πράγμα: Η προσπάθεια του κόσμου να... κλέψει τη στιγμή. Τα κινητά τηλέφωνα που είναι υψωμένα είναι τόσα πολλά. Και έτοιμα!

Ο Γκόλντστιν και οι άλλοι

Ξεχωρίζει η μορφή του Τζέιμς Γκόλντστιν, ενός εκκεντρικού φιλάθλου που έχει ως σήμα κατατεθέν ένα κάτι σαν καουμπόικο καπέλο. Και μπορεί να καυχιέται πως πέρα από τα χιλιάδες ματς του ΝΒΑ είδε και αυτό με τον ΛεΜπρόν να γράφει ιστορία. Και ως ρομαντικός των γηπέδων, επιμένει να μην κρατάει το κινητό του τηλέφωνο...

Δίπλα στον ζάμπλουτο φίλαθλο υπάρχει κάποιος που μάλλον δεν εκτιμά τη στιγμή. Δεν κρατάει κινητό τηλέφωνο και η έκφραση στο πρόσωπό του μοιάζει με κάτι σαν «όχι, ας μην μπει τώρα το σουτ...».

Αυτός δεν είναι ο μόνος που δεν προσπαθεί να πιάσει τη στιγμή. Δίπλα από τα παιδιά του ΛεΜπρόν, σε θέση δίπλα στο παρκέ, ο ιδιοκτήτης της Nike, Φιλ Νάιτ, προτιμά να εμπιστευτεί μόνο τα μάτια του.

Το... Inception των τέκνων του

Και ενώ ο Τόμας Μπράιαντ κάνει κίνηση να ζητήσει την μπάλα από τον ΛεΜπρόν (!), στο βάθος ξεχωρίζει ο φίλαθλος με τη μεγαλύτερη έκπληξη. Απαθανατίζει τη στιγμή με το στόμα του ανοικτό από την έκπληξη.

Ακόμα και τα τέκνα του Τζέιμς δεν ξεφεύγουν από την πεπατημένη του κινητού. Αλλά μοιάζουν να ζουν σε ένα... Inception, αφού την ίδια στιγμή η κάμερα του ΤΝΤ δεν έχει φύγει από τα πρόσωπά τους στην προσπάθεια να «αιχμαλωτίσουν» την αντίδρασή τους στο κατόρθωμα του πατέρα τους.

Ανάμεσα σε όλους τους φίλους των Λέικερς, υπάρχει και ένας με τη φανέλα των Οκλάχόμα Σίτι Θάντερ. Και μαντέψτε... Έχει και εκείνος τη διάθεση να καταγράψει την ιστορία.

Ακόμη και οι υπεύθυνοι ασφαλείας του γηπέδου έχουν την προσοχή τους στραμμένη στον Μπρον και το ρεκόρ του.

Lebron The Shot

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα