Χιτ-Ρόκετς 97-95: Αδιανόητο φινάλε με buzzer-beater κάρφωμα του Μπάτλερ! (vid)

Newsroom
Οι Χιτ είχαν την επαναφορά στα 0.7" για το φινάλε, ο Γκέιμ Βίνσεντ έβγαλε την ασίστ στον Τζίμι Μπάτλερ και εκείνος... εκτοξεύτηκε για το alley-oop κάρφωμα που χάρισε τη νίκη επί των Ρόκετς με 97-95.

Αδιανόητο φινάλε στο Μαϊάμι, εκεί όπου οι Χιτ επιβλήθηκαν των Ρόκετς με 97-95, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζίμι Μπάτλερ.

Ο Γκέιμ Βίνσεντ έκανε την επαναφορά στα 0.7" και ο Μπάτλερ τελείωσε τη φάση με alley-oop κάρφωμα, σφραγίζοντας την όγδοη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη των Χιτ.

Το ίδιο play παίχτηκε στη «φούσκα» του Ορλάντο πριν από τρία χρόνια και επαναλήφθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 11/2 στο Μαϊάμι, εκεί όπου ο Τάιλερ Χίρο σημείωσε 31 πόντους, 9 ριμπάουντ και 8 ασίστ για τους Χιτ που έφτασαν στη νίκη μολονότι πέτυχαν μόνο 39 πόντους στο β' ημίχρονο.

Από την άλλη πλευρά, ο Τζαμπάρι Σμιθ Jr. σημείωσε 22 πόντους, ο Κένιον Μάρτιν Jr. πρόσθεσε 17 πόντους ενώ ο Τζέιλεν Γκριν (11π.) ισοφάρισε σε 95-95 στα 0.7", πριν τελειώσει το ματς ο Μπάτλερ.

 

Τα δωδεκάλεπτα: 28-29, 58-56, 75-73, 97-95.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα