ΝΒΑ: Ο Κούζμα «καθάρισε» τους Μπλέιζερς, τραυματίστηκε ο Σάιμονς, με νίκη συνέχισαν οι Ράπτορς (vids)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
ΝΒΑ: Ο Κούζμα «καθάρισε» τους Μπλέιζερς, τραυματίστηκε ο Σάιμονς, με νίκη συνέχισαν οι Ράπτορς (vids)
Οι Γουάσινγκτον Γουίζαρντς επικράτησαν των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (126-101) με τον Άνφερνι Σάιμονς να αποχωρεί τραυματίας!

Οι Γουάσινγκτον Γουίζαρντς ένιωσαν κάτι από τη ρετρο αύρα των εμφανίσεων που φόρεσαν. Ανήκουν στη σύντομη περίοδο της παρουσίας του Μάικλ Τζόρνταν στην πρωτεύουσα, αλλά αρκούν.

Οι Γουίζαρντς με κάτι από... Τζόρνταν πήραν τη νίκη απέναντι στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (126-101) με τον Κάιλ Κούζμα να σημειώνει 33 πόντους (6/10 τριπ.), τον Κρίσταπς Πορζίνγκις να προσθέτει 28 και τον Μπράντλεϊ Μπιλ 19.

Οι Μπλέιζερς θα πρέπει να ανησυχούν περισσότερο για τον τραυματισμό του Άνφερνι Σάιμονς (17π. μέχρι να αποχωρήσει), ενώ ο Ντέμιαν Λίλαρντ σταμάτησε στους 39 πόντους.

 

Ράπτορς - Μάτζικ 123-113

Το νέο απόκτημα των Καναδών, ο Τζέικομπ Πέλτλ σταμάτησε στους 30 πόντους (μαζί με 9 ριμπάουντ) και το Τορόντο φαίνεται να βρήκε ένα νέο ήρωα. Ο Πασκάλ Σιάκαμ πρόσθεσε 26 πόντους και ο Σκότι Μπαρνς 17.

Για τους Μάτζικ πρώτος σκόρερ ήταν ο Γουέντελ Κάρτερ Τζούνιορ με 26 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Τζέιλεν Σαγκς με 24.

@Photo credits: Washington Wizards twitter

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα