Αντετοκούνμπο: Ο Γιάννης έκανε βήματα στην κρίσιμη επίθεση στα 12" για το τέλος

Αντετοκούνμπο: Ο Γιάννης έκανε βήματα στην κρίσιμη επίθεση στα 12" για το τέλος

bet365

Με τον δείκτη του σκορ στο 125-129, οι Μπακς είχαν την επαναφορά και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσπάθησε να κάνει γρήγορη επίθεση όμως ο Τζοέλ Εμπίντ έβγαλε την άμυνα, υποχρεώνοντας τον Greek Freak να κάνει βήματα στα 12.2" για το τέλος.

Οι Σίξερς έβαλαν φρένο στο νικηφόρο σερί των Μπακς, επικρατώντας με 130-133 και υποχρεώνοντας το Μιλγουόκι στην πρώτη ήττα έπειτα από 16 συνεχόμενες νίκες στη regular season.

Η Φιλαντέλφια βρέθηκε πίσω στο σκορ με 18 πόντους όταν ο Γκρέισον Άλεν σκόραρε για το 77-95 στα 2:41 για την τρίτη περίοδο όμως ολοκλήρωσε το comeback στη συνέχεια.

Στα 17.2" για το τέλος του αγώνα, οι Σίξερς ήταν μπροστά στο σκορ με 125-129. Οι Μπακς έκαναν την επαναφορά και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσπάθησε να τελειώσει τη φάση κοντά στο καλάθι όμως χρεώθηκε με βήματα στα 12.2", έχοντας μπροστά του τον Τζοέλ Εμπίντ.

Στη συνέχεια οι Μπακς έκαναν φάουλ στον Χάρντεν, ο οποίος τελείωσε το ματς με 38 πόντους και 11/11 βολές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα