Μπουλς - Πέισερς 122-125: Ο Χαλιμπέρτον με τρίποντο από το... σπίτι του χάρισε τη νίκη στην Ιντιάνα (vid)

bet365

Ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον με τρίποντο από 11 μέτρα στα 2'' πριν από το τέλος, χάρισε τη νίκη στους Πέισερς επί των Μπουλς με 125-122 μέσα στο Σικάγο!

Φοβερά και τρομερά πράγματα έκανε ο Χαλιμπέρτον στο «United Center» του Σικάγο, έχοντας αφήσει το κερασάκι για την τούρτα στο τέλος του αγώνα!

Σ' ένα πραγματικό θρίλερ, ο γκαρντ των Πέισερς ανέλαβε να πάρει την τελευταία επίθεση της ομάδας του απέναντι στους Μπουλς. Μπορεί να μην ήταν η πιο...ορθολογική έχοντας την ασφαλιστική δικλίδα της παράτασης ωστόσο πίστεψε στον εαυτό του και δικαιώθηκε πανηγυρικά!

Με δύο δευτερόλεπτα να απομένουν για το τέλος και έχοντας να αντιμετωπίσει την άμυνα του Πάτρικ Μπέβερλι, ο Χαλιμπέρτον όχι μόνο δεν πτοήθηκε αλλά έστειλε τη μπάλα... συστημένη στο καλάθι των Μπουλς με τρίποντο από το... σπίτι του για το τελικό 125-122 και τη νίκη των Πέισερς. Οι Μπουλς είχαν την ευκαιρία να στείλουν το ματς στην παράταση, αλλά το δύσκολο σουτ του Βούτσεβιτς δεν βρήκε στόχο.

Ο ηγέτης των Πέισερς τελείωσε το ματς έχοντας 29 πόντους με 5/8 δίποντα, 6/9 τρίποντα, 1/1 βολή, 11 ασίστ, 3 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και 3 λάθη σε 34 λεπτά. Ο Μάθουριν πρόσθεσε άλλους 17 πόντους με 5/12 εντός παιδιάς, ενώ ακολούθησαν οι Μάιλς Τέρνερ (16π.) και Κρις Ντουάρτε (15π., 5/8τρ.)

Για τους Σικάγο Μπουλς δεν έφτασαν οι 42 πόντοι του Ζακ Λαβίν (8/15δίπ., 5/8τρ., 11/13β.) με τον ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν να προσθέτει άλλους 23 πόντους με 9/16 εντός παιδιάς, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

@Photo credits: Twitter: @Pacers

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα