Λέικερς - Γουόριορς 113-105: Ο φοβερός Ντέιβις «χάλασε» την επανεμφάνιση του Κάρι (vid)

bet365

Ο Άντονι Ντέιβις ήταν ασταμάτητος απέναντι στους Γουόριορς βάζοντας την υπογραφή του στη νίκη της ομάδα του με 113-105, σ' ένα ματς όπου επέστρεψε ο Στεφ Κάρι.

Αλλιώς θα είχε φανταστεί ο Στεφ Κάρι την επανεμφάνισή του στα παρκέ ύστερα από 11 ματς απουσίας και... αλλιώς του προέκυψε!

Ας όψεται ο Άντονι Ντέιβις ο οποίος δεν...χαρίστηκε στον σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στους οποίους, μάλιστα, έβαλε και «φρένο» ύστερα από πέντε σερί νίκες.

Πώς; Σε 38 λεπτά συμμετοχής σημείωσε 39 πόντους έχοντας «γεμίσει» τη στατιστική του με 13/22 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 10/13 βολές, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 τάπες και 2 λάθη.

Φυσικά για λογαριασμό των Λέικερς παραμένει εκτός ο τραυματίας Λεμπρόν Τζέιμς, κάτι που έχει δώσει τη δυνατότητα και σε άλλους παίκτες να βγουν μπροστά όπως ήταν οι Ριβς (16π., 3/5τρ., 8ασ.), Μπράουν (14π., 8 ριμπ.), Μπίσλι (12π.)

Στον αντίποδα η επιστροφή του Κάρι ναι μεν ήταν δυναμική με 27 πόντους και 5/13 τρίποντα, αλλά όχι και... αρκετή για να «γλιτώσει» την ήττα της ομάδας του. Ο Κλέι Τόμπσον είχε άλλους 22 πόντους με 4/10 τρίποντα, ενώ ο Ντρέιμοντ Γκριν μέτρησε 15 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα