Καβαλίερς - Σέλτικς 118-114: Μίτσελ και Κλίβελαντ τους... υποχρέωσαν σε δεύτερη σερί ήττα σε παράταση (vid)

Καβαλίερς - Σέλτικς 118-114: Μίτσελ και Κλίβελαντ τους... υποχρέωσαν σε δεύτερη σερί ήττα σε παράταση (vid)

bet365

Οι Καβαλίερς έχοντας τον Ντόνοβαν Μίτσελ σε πολύ καλό φεγγάρι, επέστρεψαν από διψήφιες διαφορές και υποχρέωσαν τους Σέλτικς σε ήττα μετά από παράταση.

Δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι που οι Σέλτικς χάνουν διαφορά και οδηγούνται στην παράταση με την εξέλιξη να παραμένει ίδια. Η Βοστόνη είχε τον έλεγχο με διψήφιες αποστάσεις, ωστόσο οι Καβαλίερς θέλησαν να δώσουν χαμόγελα στο κοινό τους και με τον Ντόνοβαν Μίτσελ να ηγείται έφτασαν στον έξτρα χρόνο για να «κλέψουν» το "W" με 118-114.

Οι Κέλτες είδαν το παιχνίδι να γέρνει στην πλευρά τους στο μεγαλύτερο μέρος του, έχοντας να διαχειριστούν ακόμη και διψήφιες διαφορές στη διάρκειά του, ενώ δεν επέτρεπαν στους Καβς να πλησιάζουν αρκετά και να τους απειλήσουν. Κάτι που έγινε στο τέταρτο μετά και το 31-17 που έτρεξαν οι γηπεδούχοι αναγκάζοντας τον νικητή να προέλθει μετά από παράταση. Με συνεχόμενους πόντους από τον Μίτσελ το Κλίβελαντ πήρε προβάδισμα (107-106) 1'21'' πριν το τέλος, ενώ ο ίδιος απάντησε στα καλάθια των αντιπάλων του για το 109-109 της κανονικής διάρκειας. Στον έξτρα χρόνο, Στίβενς και Γκάρλαντ εξασφάλισαν το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Spida σταμάτησε στους 40 πόντους με 11 ριμπάουντ και 4 ασίστ, με τον Μόμπλεϊ να προσθέτει ακόμη 25 και να είναι επίσης διπλός με 17 ριμπάουντ και 3 μπλοκ. Σε μία παρόμοια κατάσταση και η στατιστική του Γκάρλαντ των 17 πόντων και 12 ασίστ συν 5 ριμπάουντ με τους Καβαλίερς να βρίσκουν τις λύσεις που χρειάζονταν.

Από την άλλη, οι Σέλτικς που δεν είχαν στη διάθεσή τους τον Τζέισον Τέιτουμ, αλλά και τον Αλ Χόρφορντ, είχαν τον Μπράουν σε θέση leader με 32 πόντους και 13 ριμπάουντ με 9 ασίστ, ο Μπρόγκτον σκόραρε ακόμη 24, ενώ 12 και 11 είχαν Γουάιτ και Σμαρτ αντίστοιχα.

@Photo credits: Twitter/ @cavs

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα