Γουόριορς - Μπακς 125-116: Ο Κάρι «καθάρισε» το Μιλγουόκι (vid)

bet365

Με τον Στεφ Κάρι να παίρνει «φωτιά» από την 4η περίοδο και μετά, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έκαναν την ανατροπή κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς που έπαιζαν για 3ο σερί ματς χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και επικράτησαν με 125-116 στην παράταση.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ απουσίασε για 3ο σερί ματς από τους Μπακς αλλά αυτή τη φορά το Μιλγουόκι δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη.

Αν και είχε βρεθεί στο +8 στα 2:36 πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα (105-97) ο Στεφ Κάρι δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Με 11 πόντους έως το τέλος και μ' ένα clutch μπλοκ στον Τζρου Χόλιντεϊ, βοήθησε τους Γουόριορς να κάνουν την ανατροπή και να στείλουν το ματς στην παράταση. Αν και ο Ντρέιμοντ Γκριν είχε την ευκαιρία για το buzzer beater της νίκης, αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.

Στο έξτρα πεντάλεπτο οι γηπεδούχοι είχαν το μομέντουμ, τον Στεφ Κάρι να συνεχίζει από εκεί που είχε σταματήσει και κάπως έτσι έφτασαν να προηγούνται και με +7 πόντους (120-113) καθαρίζοντας το παιχνίδι. Ο φυσικός ηγέτης των Γουόριορς είχε 36 πόντους με 7/12 δίποντα, 6/15 τρίποντα, 4/4 βολές, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 τάπα και 5 λάθη σε 43 λεπτά.

Ο «Splash Brother» του, Κλέι Τόμπσον πρόσθεσε άλλους 22 πόντους μρ 4/9 τρίποντα, ενώ double-double «έγραψε» ο... άλλοτε παίκτης των Μπακς, Ντόντε ΝτιΒιτσέντζο ο οποίος τελείωσε το ματς με 20 πόντους (6/12 τρίποντα) και 10 ριμπάουντ. Ρεκόρ με τη φανέλα του Γκόλντεν Στέιτ έκανε ο Τζαμάικαλ Γκριν, ο οποίος είχε 18 πόντους με 4/6 τρίποντα και 6 ριμπάουντ. Συνολικά οι πρωταθλητές ευστόχησαν 23 φορές έξω από τα 7.25 μέτρα και ήταν και το «κλειδί» για να φτάσουν στο 35-33 ρεκόρ με το οποίο «πάτησαν» καλύτερα στις θέσεις των απευθείας playoffs.

Πολυφωνία οι Μπακς, αλλά...

Στον αντίποδα, τα «Ελάφια» δεν μπόρεσαν να κάνουν το 3/3 χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ρόστερ, καθώς ο «Greek Freak» έμεινε και πάλι εκτός αγωνιστικής δράσης. Παρόλα αυτά είχαν την ευκαιρία τους να «καθαρίσουν» το ματς στην 4η περίοδο, αλλά κάποιες βιαστικές επιλογές και κάποια λάθη έφεραν την ανατροπή των γηπεδούχων. Μάλιστα οι Μπακς είχαν επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων αποδεικνύοντας ότι μπορούσαν να φτάσουν σε μια ακόμη νίκη ακόμη και χωρίς τον φυσικό τους ηγέτη.

Οι Μπρουκ Λόπεζ και Κρις Μίντλετον πέτυχαν από 19 πόντους ο καθένας, με τον Τζρου Χόλιντεϊ να συμπληρώνει 18 πόντους, 9 ριμπάουντ, 8 ασίστ και ένα clutch τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα για το 111-108 πριν «απαντήσει» ο Κάρι για το 111-111 ο οποίος στη συνέχεια τον φιλοδώρησε και με μια τάπα. Εξαιρετικό ματς από τον Τζο Ίνγκλις ο οποίος είχε 15 πόντους με 5/6 τρίποντα και σημαντική συνεισφορά στο 4ο δωδεκάλεπτο.

Ο Μπουντενχόλζερ άφησε εκτός ματς τον Γκόραν Ντράγκιτς, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ακόμα σε ματς με τη φανέλα των Μπακς. Ούτε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πήρε χρόνο συμμετοχής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα