Κλίπερς - Νικς 106-95: Με υπογραφή Λέοναρντ (vid)

Γιώργος Κούβαρης

bet365

Ο Καουάι Λέοναρντ πήρε την κατάσταση στα χέρια του και «καθάρισε» για τους Κλίπερς, οι οποίοι επικράτησαν των Νιου Γιορκ Νικς με 106-95 για την 3η συνεχόμενη νίκη τους.

Όπως φαίνεται το άσχημο διάστημα των πέντε συνεχόμενων ηττών έχει περάσει ήδη στο παρελθόν για τους Κλίπερς.

Εδώ και μία, περίπου, εβδομάδα η ομάδα του Λος Άντζελες βαδίζει από το καλό στο καλύτερο καθώς έφτασε αισίως στις 3 συνεχόμενες νίκες έχοντας έναν Λέοναρντ να τον... πιείς στο ποτήρι!

Ο «Klaw» ήταν εκείνος που «καθάρισε» για λογαριασμό των Κλίπερς στο ντέρμπι με τους Νικς φτάνοντας στο 36-33 ρεκόρ και στην 5η θέση της Δυτικής Περιφέρειας. Συγκεκριμένα σε 37 λεπτά συμμετοχής μέτρησε 38 πόντους έχοντας 11/16 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 7/7 βολές, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και μόλις 1 λάθος ενώ ο «διόσκουρος» της ομάδας Πολ Τζορτζ πρόσθεσε από τη πλευρά του άλλους 22 πόντους με 10/21 εντός παιδιάς, 8 ριμπάουντ και ισάριθμες τελικές πάσες.

Στον αντίποδα, συμβαίνει το άκρως αντίθετο καθώς εκεί που οι Νικς ήταν φορμαρισμένοι άρχισαν να σημειώνουν τη μία ήττα μετά την άλλη φτάνοντας αισίως στις 3 συνεχόμενες. Ο Κουίκλι είχε 26 πόντους με 10 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ ο Τζούλιους Ραντλ πρόσθεσε άλλους 19 πόντους έχοντας ωστόσο μόλις 5/24 εντός παιδιάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα