Σανς - Κινγκς 119-128: «Βασιλιάδες» στην Αριζόνα (vid)

Γιώργος Κούβαρης

bet365

Οι Σακραμέντο Κινγς είχαν επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και κατάφεραν να «αποδράσουν» από την Αριζόνα με τη νίκη κόντρα στους Σανς (128-119).

Από τη στιγμή που οι Φοίνιξ Σανς δεν είναι σε θέση να... απολαύσουν τον Κέβιν Ντουράντ ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο και θα μείνει για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης, οι αντίπαλες ομάδες θα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν αυτήν την σημαντική απουσία.

Όπως ακριβώς έκαναν και οι Σακραμέντο Κινγκς, οι οποίοι με ένα επιμέρους 13-4 στην τελευταία περίοδο μπόρεσαν να προσπεράσουν το εμπόδιο των Σανς και να φτάσουν στην τελική επικράτηση με 128-119. Μία νίκη με την οποία παρέμειναν στην 2η θέση της Δύσης βάζοντας παράλληλα και «φρένο» στο σερί που είχε το Φοίνιξ με τέσσερις συνεχόμενες νίκες.

Οι «Βασιλιάδες» είχαν πολυφωνία στην επίθεση καθώς επτά παίκτες τελείωσαν το ματς με διψήφιο αριθμό πόντων όπως ήταν οι Μπαρνς (19π., 6ριμπ.), Μονκ (18π., 4/6τρ.), Φοξ (18π., 6ασ.), Σαμπόνις (17π., 8ριμπ.), Μίτσελ (13π.), Λάιλς (13π., 3/5τρ.) και Έντουαρντς (12π.)

Για τους Σανς δεν έφτασε η πολύ καλη παρουσία του Μπούκερ, ο οποίος είχε 28 πόντους με 11/19 εντός παιδιάς και 8 ασίστ, ενώ οι ΝτιΆντρε Έιτον (22π., 12ριμπ.) και Κρις Πολ (16π., 16ασ.) τελείωσαν το ματς με double-double.

@Photo credits: Twitter: @Suns

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα