Ρόκετς - Μπουλς 111-119: Με Λαβίν και ξέσπασμα στο τέλος δεν έχασαν έδαφος για τα play in (vid)

Γιώργος Κούβαρης

bet365

Με τον Ζακ Λαβίν να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση, οι Μπουλς γλίτωσαν το... πατατράκ από τους Ρόκετς και με τη νίκη τους (119-111) παρέμειναν σε τροχιά play in.

Με 15 παιχνίδια να απομένουν για το τέλος της regular season, κάθε ματς είναι ξεχωριστό και ιδιαίτερο για όλες τις ομάδες που βαδίζουν σε... τεντωμένο σχοινί.

Μία από αυτές είναι και οι Σικάγο Μπουλς, οι οποίοι δίνουν τη δική τους μάχη για να κρατηθούν στις θέσεις που οδηγούν στα φετινά play in. Με πολύ καλή απόδοση στην τελευταία περίοδο του εκτός έδρας αγώνα με τους Ρόκετς, οι «Ταύροι» γλίτωσαν από... δυσάρεστες εκπλήξεις και επικράτησαν δύσκολα με 119-111.

Ο Ζακ Λαβίν ανέλαβε δράση για να αποφευχθούν τα χειρότερα έχοντας 36 πόντους με 11/18 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 5/6 βολές, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και 4 λάθη σε 43 λεπτά. Ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν μέτρησε με τη σειρά του άλλους 27 πόντους με 9/21 εντός παιδιάς, ενώ ο Νίκολα Βούτσεβιτς «γέμισε» με double-double τη στατιστική του έχοντας 18 πόντους και 12 ριμπάουντ. Πολύ καλό ματς και από τον Πάτρικ Μπέβερλι με 16 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 τελικές πάσες.

Ο Τζαμπάρι Σμιθ Τζούνιορ με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ ήταν ο καλύτερος των Ρόκετς, ενώ οι Γκριν και Πόρτερ είχαν από 18 και 15 πόντους αντίστοιχα.

@Photo credits: Twitter: @chicagobulls

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα