Τζαζ - Κινγκς 128-120: Το ρεκόρ καριέρας του Αγκμπάτζι έφερε τη Γιούτα πιο κοντά στο play-in (vid)

Γιώργος Κούβαρης

bet365

Στην βραδιά καριέρας του Οτσόι Αγκμπάτζι (27π.) οι Τζαζ επικράτησαν των Κινγκς με 128-120 και έκαναν ένα ακόμα βήμα για την είσοδό τους στο play-in. Το Σακραμέντο έμεινε πίσω στη διεκδίκηση της 2ης θέσης στη Δύση.

Μπορεί ο Λάουρι Μάρκανεν να ήταν στα «πιτς» λόγω προβλήματος στη μέση και να απουσίαζαν επίσης οι Τζόρνταν Κλάρκσον και Κόλιν Σέξτον, αλλά το γεγονός αυτό δεν εμπόδισε την Γιούτα να επικρατήσει του Σακραμέντο και να «πατήσει» στην 10η θέση της Δύσης που οδηγεί και στο play-in tournament μόλις 11 ματς πριν από το τέλος της regular season.

Εκείνος που βγήκε μπροστά και ηγήθηκε της ομάδας του ήταν ο rookie Οτσόι Αγκμπάτζι ο οποίος πραγματοποίησε το καλύτερο ματς της καριέρας του στο ΝΒΑ! Στα 33 λεπτά που αγωνίστηκε είχε 27 πόντους (career high) με 2/4 δίποντα, 6/10 τρίποντα, 5/5 βολές, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Βέβαια δεν ήταν και ο μοναδικός καθώς η Γιούτα είχε πολυφωνία με οκτώ «διψήφιους» παίκτες στο σύνολο.

Ο Κέλι Ολίνικ έφτασε κοντά στο triple double με 19 πόντους, 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ ακολούθησαν οι Κρις Νταν (18π., 10ασ.), Ουντόκα Αζουμπούικε (13π., 6/6 δίποντα, 8ριμπ.) και Σιμόνε Φοντέκιο (12π., 4/10τρ.)

Στον αντίποδα το Σακραμέντο έμεινε ένα ματς πίσω από τους Γκρίζλις και 4.5 από την κορυφή της Δύσης. Ο Ντ'Ααρον Φοξ είχε 37 πόντους με 14/21 εντός παιδιάς και 7 ασίστ,, ενώ οι Κίγκαν Μάρεϊ και Χάρισον Μπαρνς πρόσθεσαν από 22 και 16 πόντους αντίστοιχα.

@Photo credits: @utahjazz

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα