Κινγκς - Γουόριορς: Ο Γκριν αποβλήθηκε για πάτημα στον Σαμπόνις και τα έβαλε με τους φίλους του Σακραμέντο (vid)

Ο Γκριν πάτησε τον Σαμπόνις
Ο Ντρέιμοντ Γκριν είδε το Game 2 να τελειώνει για εκείνον στα μέσα της 4ης περιόδου, αφού πάτησε στο στήθος τον Σαμπόνις και αποβλήθηκε.

Γκριν και Σαμπόνις ήταν οι πρωταγωνιστές σε άλλη μία στιγμή από το γεμάτο ένταση Game 2 των Κινγκς με τους Γουόριορς. Ο ψηλός του Γκόλντεν Στέιτ χρεώθηκε με flagrant 2 επειδή πάτησε εσκεμμένα τον πεσμένο στο έδαφος Σαμπόνις, μετά από διεκδίκηση ενός ριμπάουντ.

Οι διαιτητές τον χρέωσαν αμέσως με το flagrant 2 και αποβλήθηκε. Για την ίδια φάση ο Σαμπόνις χρεώθηκε με τεχνική ποινή. Μόλις αυτό συνέβη, ο Γκριν τα είπε με τους φίλους των Κινγκς πίσω από τον πάγκο των Γουόριορς, σε πολύ έντονο ύφος.

Η διαμαρτυρία του Γκριν είχε να κάνει με το πιάσιμο του ποδιού του από τον Λιθουανό, όμως οι διαιτητές θεώρησαν αχρείαστο και αντιαθλητικό το χτύπημά του αμέσως μετά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα