Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ: Αναδείχθηκε αμυντικός της χρονιάς μπροστά από τον Μπρουκ Λόπεζ

Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ: Αναδείχθηκε αμυντικός της χρονιάς μπροστά από τον Μπρουκ Λόπεζ

Ο Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ αμυντικός της χρονιάς

bet365

Στα χέρια του Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ το βραβείο του αμυντικού της χρονιάς, με τον ψηλό των Γκρίζλις να επικρατεί στη σχετική «μάχη» τον Μπρουκ Λόπεζ.

Ο Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ ανακηρύχθηκε αμυντικός της χρονιάς στο ΝΒΑ. Ο ψηλός των Μέμφις Γκρίζλις έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία του franchise μετά τον Μαρκ Γκασόλ που κατακτά το συγκεκριμένο βραβείο, ξεπερνώντας τους Μπρουκ Λόπεζ και Έβαν Μόμπλεϊ.

Η «μάχη» ήταν σκληρή, με τον Τζάκσον να συγκεντρώνει 391 πόντους στην ψηφοφορία, την ώρα που ο Λόπεζ ακολούθησε με 309 αλλά δεν πρόλαβε να... καλύψει τη διαφορά τους από την αρχή της σεζόν.

Ο «triple J» στα 63 παιχνίδια της κανονικής περιόδου μέτρησε 18.6 πόντους, 6.8 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 μπλoκ, για να κατακτήσει το «Hakeem Olajuwon trophy» και διαδέχτηκε τον Μάρκους Σμαρτ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα