Ο'Νίλ για Γκριν-Σαμπόνις: «Ήταν μία "βρώμικη" αντίδραση αλλά και εγώ θα έκανα το ίδιο»

Ο'Νίλ για Γκριν-Σαμπόνις: «Ήταν μία "βρώμικη" αντίδραση αλλά και εγώ θα έκανα το ίδιο»

bet365

Τη δική του γνώμη εξέφρασε ο Σακίλ Ο'Νίλ, όσον αφορά το περιστατικό με το πάτημα του Ντρέιμοντ Γκριν στον Ντομάντας Σαμπόνις κατά τη διάρκεια του Game 2 των Κινγκς με τους Γουόριορς.

Ο Σακίλ Ο'Νίλ τοποθετήθηκε για το πάτημα του Ντρέιμοντ Γκριν στον Ντομάντας Σαμπόνις που... σημάδεψε το Game 2 της σειράς των Κινγκς με τους Γουόριορς.

Οι «βασιλιάδες» έκαναν το 2-0 αλλά ο Γκριν πρόλαβε να γίνει πρωταγωνιστής στη φάση με τον Λιθουανό, τον οποίο και πάτησε στο στήθος αφού εκείνος του κράτησε το πόδι και αποβλήθηκε. Ο Ο'Νίλ δε δίστασε να παραδεχτεί πως αυτό είναι κάτι που θα έκανε και ο ίδιος την εποχή που αγωνιζόταν.

«Ένα κακό play φέρνει ένα άλλο. Δε θα το παίξω υποκριτής, θα έκανα ακριβώς το ίδιο. Αλήθεια! Από τη στιγμή που με πιάνεις τι να κάνω; Αν κάτσω εκεί και προσπαθήσω να τρέξω θα πέσω. Πρέπει να περάσεις από πάνω και αν γίνει αυτό είσαι στον δρόμο, οπότε μπορεί να σε πατήσω. Ήταν "βρώμικη" αντίδραση; Φυσικά και ήταν» αναφέρει ο Σακ ως ένας από τους πιο physical παίκτες που έχουν πατήσει στα παρκέ του ΝΒΑ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η σειρά αυτή θα συνεχίσει να δίνει τέτοια plays, όπως έγινε φανερό από την πρώτη κιόλας αναμέτρηση, με τον Σαμπόνις τελικά να έχει καθαρές ακτινογραφίες στις οποίες υποβλήθηκε μετά το τέλος του δεύτερου παιχνιδιού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα