Αντετοκούνμπο: Αυξήθηκαν οι ελπίδες για να αγωνιστεί στο Game 2

Αντετοκούνμπο: Αυξήθηκαν οι ελπίδες για να αγωνιστεί στο Game 2

Αντετοκούνμπο: Αυξήθηκαν οι ελπίδες για να αγωνιστεί στο Game 2

bet365

Όλο το βάρος στους Μπακς έχει πέσει πάνω στον Γιάννη Αντετοκούνμπο αναφορικά με την συμμετοχή του στο Game 2, με τα τελευταία νέα να είναι ευχάριστα για τον Έλληνα σούπερ σταρ.

Αν και μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης (19/4) όλα έδειχναν ότι ο «Greek Freak» δύσκολα θα προλάβαινε το δεύτερο παιχνίδι της σειράς με τους Χιτ, τα δεδομένα φαίνεται πώς άλλαξαν.

Συγκεκριμένα το «status» του Γιάννη έχει αναβαθμιστεί σε «questionable», όπερ και σημαίνει ότι αυξήθηκαν σημαντικά οι ελπίδες να προλάβει να δώσει το «παρών» στο Game 2.

Βέβαια μετά τον τραυματισμό του στη μέση κατά τη διάρκεια της 1ης περιόδου στο Game 1 με το Μαϊάμι, δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί. Γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά όσον αφορά την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται.

Από την άλλη είναι τελείως διαφορετικό για τους Μπακς να παίξουν χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τελείως διαφορετικό με τον Γιάννη, έστω και αν δεν βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρόκειται για «game time decision» η συμμετοχή του στο ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα