Μάρεϊ: Αν γίνει ο Τζαμάλ της... φούσκας, τότε οι Νάγκετς πάνε για πρωτάθλημα (vid)

Μάρεϊ: Αν γίνει ο Τζαμάλ της... φούσκας, τότε οι Νάγκετς πάνε για πρωτάθλημα (vid)

Μάρεϊ: Αν γίνει ο Τζαμάλ της... φούσκας, τότε οι Νάγκετς πάνε για πρωτάθλημα (vid)

bet365

O Tζαμάλ Μάρεϊ θυμήθηκε τα... παλιά και... φώναξε πως οι Νάγκετς μπορούν να φτάσουν ψηλά.

Οι Νάγκετς έχουν πάρει σημαντικό προβάδισμα στη σειρά με τους Τίμπεργουλβς, αφού βρίσκονται στο 2-0. Στο Game 2 πρωταγωνιστής ήταν ο Τζαμάλ Μάρεϊ που έκανε ματσάρα και τελείωσε την αναμέτρηση με 40 πόντους.

Το Ντένβερ έχει το πλεονέκτημα έδρας στη Δύση, αφού τερμάτισε πρώτο στη regular season, μια συνθήκη που μπορεί να παίξει τον ρόλο της. Και μπορεί να μην το φοβούνται πολλοί, όμως θα πρέπει να αναθεωρήσουν όταν ο Καναδός γκαρντ κάνει τέτοιες εμφανίσεις.

Αν δίπλα στον Νίκολα Γιόκιτς που δίνει φέτος μάχη για το MVP, προστεθεί και ο Μάρεϊ της... φούσκας του Ορλάντο το 2020, τότε οι Νάγκετς θα είναι διακδικητές του τίτλου.

Ο Μάρεϊ σεληνιάζεται στα play-offs

Άλλωστε ο Τζαμάλ λατρέυει να αγωνίζεται στην μεγάλη σκηνή των play-οffs και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Ο Μάρεϊ μετρά τέσσερις 40άρες σε 410 ματς της regular season. Όμως έχει πέντε 40άρες σε μόλις 34 ματς της postseason. Άλλος παίκτης στα play-offs, έτοιμος να διαλύσει τον κάθε αντίπαλο.

Ένα παιδί που στάθηκε άτυχο με τον σοβαρό τραυματισμό του και χρειάστηκε να κάνει υπομονή για να φτάσει στο επίπεδο που ήταν. Επιθετικό ταλέντο που μπορεί να πάρει ένας ματς μόνος του. Σίγουρα κοιτά πίσω στη... φούσκα και ονειρεύεται να κάνει ξανά τέτοιες εμφανίσεις γιατί τότε ήταν από... άλλο πλανήτη. Το Ντένβερ διψά για μεγαλεία και θα κριθούν πολλά από την απόδοση του Νίκολα Γιόκιτς και του Τζαμάλ Μάρεϊ.

Στη... φούσκα ήταν σε beast mode

Το 2020 και ειδικά στον πρώτο γύρο των playoffs κόντρα τους Τζαζ, ο Μάρεϊ ήταν απολαυστικός. Πέτυχε 36 πόντους, 42 πόντους και δύο φορές 50άρα στα επτά ματς της επικής σειράς. Είχε μέσο όρο 31.6 πόντους, 6.3 ασίστ και 53.3% τρίποντα σε μια παράσταση που θα θυμόμαστε όσα χρόνια και αν περάσουν.

Στον επόμενο γύρο κόντρα στους Κλίπερς, καθάρισε την πρόκριση στους τελικούς Δύσης με 40άρα στο Game 6 και άφησε την ομάδα από το Λος Άντζελες να αναρωτιέται τι θα μπορούσε να είχε κάνει για να αποτρέψει το κακό. Γνώρισε τον αποκλεισμό από τους Λέικερς, αλλά και πάλι το πάλεψε με 25 πόντους και 7.4 ασίστ μέσο όρο.

Εκείνη την περίοδο έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας. Με τα όσα έκανε κόντρα στους Τίμπεργουλβς μας γύρισε πίσω σε εκείνη την υπέροχη για εκείνον εποχή που μεγαλουργούσε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα