Σίξερς: Η εξήγηση διαιτητή του ΝΒΑ για την αποβολή του Χάρντεν και την... ασυλία σε Εμπίντ στο Game 3 με Νετς (vid)

Σίξερς: Η εξήγηση διαιτητή του ΝΒΑ για την αποβολή του Χάρντεν και την... ασυλία σε Εμπίντ στο Game 3 με Νετς (vid)

bet365

Ο Τόνι Μπράδερς, πολύπειρος διαιτητής του ΝΒΑ, κλήθηκε να δώσει εξήγηση στις αποφάσεις για την αποβολή του Τζέιμς Χάρντεν και την παραμονή του Τζοέλ Εμπίντ στο ματς παρά την ενέργειά του στον Κλάξτον.

Οι Σίξερς βρίσκονται πλέον στο 3-0 και συνεχίζουν πιο ήρεμοι τη σειρά με τους Νετς. Στο ματς από τα ξημερώματα της Παρασκευής (21/04), όμως, η ηρεμία δεν ήταν κάτι που μπορούσε να χαρακτηρίσει το κλίμα της αρένας. Εντάσεις, αποβολές και αποφάσεις που προκάλεσαν απορία είχαν και αυτές τον πρώτο λόγο.

Ο πολύπειρος διαιτητής του ΝΒΑ, Τόνι Μπράδερς, μίλησε για τα αμφιλεγόμενα περιστατικά που έλαβαν χώρα στο Game 3 του Μπρούκλιν. Σύμφωνα με τον ίδιο και τις δηλώσεις που παρουσιάζει το Clutch points, o ref εξηγεί πως η... ασυλία που δόθηκε στον Τζοέλ Εμπίντ που παρέμεινε στο ματς παρά την κλωτσιά στον Κλάξτον ήταν γιατί:

«Η επαφή κρίθηκε περιττή και με βάση το σημείο στο οποίο έφτασε το πόδι, δεν πέρασε στο επίπεδο της υπερβολής» και τόνισε πως και εκείνος δεν το θεωρεί flagrant 2.

Η επόμενη ερώτηση είχε να κάνει με την αποβολή του Τζέιμς Χάρντεν στο τρίτο δωδεκάλεπτο. Ο «μούσιας» σε προσπάθεια να ξεμαρκαριστεί από τον Ο΄Νιλ θεωρήθηκε πως σκόπιμα έκανε χτύπημα...κάτω από τη ζώνη και φορτώθηκε με flagrant 2.

Ο Μπράδερς εξηγεί πως «Με βάση το σημείο επαφής απευθείας στη βουβωνική χώρα, ανέβηκε στο επίπεδο της υπερβολικής και της αποβολής» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όλα αυτά, την ώρα που ο Χάρντεν επισημαίνει ως απαράδεκτη τη συγκεκριμένη απόφαση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα