Μπακς: No Αντετοκούνμπο, no party με τα περιθώρια να στενεύουν (vids)

Μπακς: No Αντετοκούνμπο, no party με τα περιθώρια να στενεύουν (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο των Μιλγουόκι Μπακς.

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει προλάβει να αγωνιστεί μόλις για 10:50 από τα πιθανά 144 αγωνιστικά λεπτά στη σειρά των Μιλγουόκι Μπακς με τους Μαϊάμι Χιτ. Και οι Μπακς βρίσκονται πίσω στο... σκορ με 2-1.

Όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απουσιάζει, η ζωή των Μιλγουόκι Μπακς γίνεται δύσκολη. Αλλάζει. Και το εγχείρημα μιας ολόκληρης σεζόν μοιάζει να στηρίζεται στην επιστροφή του Giannis.

Ο τραυματισμός του στο Game 1 της σειράς, έχοντας αγωνιστεί σχεδόν 11 λεπτά, τον έθεσε νοκ άουτ και από τα δύο επόμενα ματς. Με τον προπονητή των Μπακς, Μάικ Μπούντενχολζερ να μην μπορεί να ξεκαθαρίσει αν ο Αντετοκούνμπο θα είναι έτοιμος για το Game 4 τα ξημερώματα της Τρίτης (25/4, 02:30).

Όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λείπει

Τη φετινή σεζόν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει απουσιάσει από 21 αγώνες (σε κανονική διάρκεια και play-offs) με το ρεκόρ των Μπακς να διαμορφώνεται σε 12-9. Με τη ντουζίνα των νικών να είναι απέναντι σε ομάδες όπως οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (2), Σάρλοτ Χόρνετς, Ιντιάνα Πέισερς, Ορλάντο Μάτζικ, Ντιτρόιτ Πίστονς. Δηλαδή ομάδες που τα είχαν παρατήσει από νωρίς.

Αντίθετα, οι Μπακς (χωρίς τον Giannis) ηττήθηκαν από αντιπάλους όπως οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, οι Μαϊάμι Χιτ (3 φορές πλέον) και οι Μέμφις Γκρίζλις. Από ομάδες που είναι στο πάνω... ράφι του NBA.

Αν κοιτάξουμε τις συνολικές απουσίες του Αντετοκούνμπο, από την αρχή της καριέρας του, το ρεκόρ είναι αρνητικό. Και διαμορφώνεται σε 40-44.

Αν ο Greek Freak δεν επιστρέψει, τότε οι Μπακς θα υποχρεωθούν να παίξουν με τις πιθανότητες που δεν είναι υπέρ τους, αφού δίχως τον Αντετοκούνμπο χάνει ένα στα δύο ματς. Και επειδή βρίσκονται σε ένα περίεργο όριο, με το Game 4 να είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, αφού αν οι Χιτ κάνουν το 3-1 στην έδρα τους, αυτόματα γίνονται το μεγάλο φαβορί για μία τεράστια έκπληξη.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα