Μπάρκλεϊ: «Νομίζω ότι οι Νάγκετς θα κερδίσουν το πρωτάθλημα» (vid)

Μπάρκλεϊ: «Νομίζω ότι οι Νάγκετς θα κερδίσουν το πρωτάθλημα» (vid)

Μπάρκλεϊ: «Νομίζω ότι οι Νάγκετς θα κερδίσουν το πρωτάθλημα» (vid)

bet365

Η σειρά των Νάγκετς με τους Φοίνιξ Σανς είναι σε εξέλιξη και ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ εξέφρασε την άποψη ότι το Ντένβερ θα φτάσει ως το τέλος της διαδρομής και θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Το δίδυμο των Κέβιν Ντουράντ - Ντέβιν Μπούκερ κουβάλησε τους Φοίνιξ Σανς στο Game 3 με τους Ντένβερ Νάγκετς, μειώνοντας την ημιτελική σειρά της Δύσης σε 2-1 παρά τη μεγάλη εμφάνιση του Νίκολα Γιόκιτς που συνδυάστηκε με ένα απίθανο triple-double.

Σε κάθε περίπτωση, ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ πιστεύει ότι οι Νάγκετς είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι το Ντένβερ θα νικήσει τη σειρά με το Φοίνιξ. Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, πιστεύω πως οι Νάγκετς θα κερδίσουν το πρωτάθλημα. Έχουν τα πάντα! Ο Τζαμάλ Μάρεϊ είναι υγιής και ο "Τζόκερ" (σ.σ. Νίκολα Γιόκιτς) δεν έχει λάβει τα credits που αξίζει. Είναι η αγαπημένη ομάδα μου στη Δύση. Πιστεύω ότι θα πάρει το πρωτάθλημα».

Οι Νάγκετς ολοκλήρωσαν τη regular season με το καλύτερο ρεκόρ στη Δύση (53-29) ενώ στον α' γύρο των play-offs απέκλεισαν τους Τίμπεργουλβς με 4-1 νίκες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα