Γουόριορς - Λέικερς 121-106: Η αγκωνιά του Λούνεϊ στον Ντέιβις που αποχώρησε με καροτσάκι (vid)

Ο Ντέιβις δέχεται αγκωνιά από τον Λούνεϊ

bet365

Ο Άντονι Ντέιβις δέχθηκε την αγκωνιά του Κέβον Λούνεϊ και αποχώρησε από το Chase Center με καροτσάκι καθώς του ήταν δύσκολο να περπατήσει.

Το Game 5 ανάμεσα σε Γουόριορς και Λέικερς έληξε υπέρ του Γκόλντεν Στέιτ με τη σειρά να οδηγείται στο 3-2 και το έκτο παιχνίδι σε ένα ακόμη...match ball για το Λος Άντζελες. Παρόλα αυτά, η αγωνία είναι στα ύψη για τον Άντονι Ντέιβις μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι.

Ο αγκώνας του Κέβον Λούνεϊ... προσγειώθηκε με δύναμη πάνω του με αποτέλεσμα ο ίδιος να πιάσει άμεσα το κεφάλι του και έδειχνε πως δεν μπορούσε καν να περπατήσει κανονικά όντας ζαλισμένος. Το περιστατικό αυτό έγινε περίπου 7μιση λεπτά πριν το τέλος του ματς και οι πληροφορίες που υπήρξαν έλεγαν πως ο Ντέιβις αποχώρησε προς το χώρο των αποδυτηρων με καροτσάκι.

Με έναν τραυματισμό ή ένα χτύπημα αυτής της φύσης, οι ανησυχίες αφορούν την περίπτωση διάσεισης. Εάν συμβαίνει αυτό, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσει το Game 6 στην έδρα των Λέικερς, ενώ αν προχωρήσει παραπέρα η ομάδα μπορεί να στερηθεί τις υπηρεσίες του για ακόμη μεγαλύτερο διάστημα.

Πάντως, η κατάστασή του δεν μοιάζει αρχικά να είναι τόσο σοβαρή με τον Ντάρβιν Χαμ να παρουσιάζει μία πρώτη εκτίμηση λέγοντας «Δείχνει να είναι ήδη καλύτερα» στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα