Ρούμπιο: «Οι ημέρες μου στο ΝΒΑ πλησιάζουν στο τέλος τους»

Ρούμπιο: «Οι ημέρες μου στο ΝΒΑ πλησιάζουν στο τέλος τους»

Newsroom
Ρούμπιο: «Οι ημέρες μου στο ΝΒΑ πλησιάζουν στο τέλος τους»

bet365

Ο Ρίκι Ρούμπιο μιλώντας σε συνέντευξη αναφέρθηκε στο μέλλον του, το οποίο μοιάζει πιο κοντά στην Ευρώπη παρά στο ΝΒΑ.

Ο Ρίκι Ρούμπιο έδωσε το «παρών» στην αναμέτρηση της Μπανταλόνα με τη Ρεάλ για τα ημιτελικά της Liga Endesa και κλήθηκε να μιλήσει για τη δική του πορεία στα παρκέ.

Ο Ισπανός άσσος παραμένει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ως μέλος των Κλίβελαντ Καβαλίερς, με το συμβόλαιό του να έχει ισχύ για ακόμη δύο χρόνια (το καλοκαίρι του 2024 με οψιόν ομάδας). Παρόλα αυτά, με τις δηλώσεις του, δεν φαίνεται να σκέφτεται πως θα συνεχίσει να εμφανίζεται για πολύ καιρό ακόμη στο ΝΒΑ.

Σε συνέντευξή του στα ΜΜΕ της χώρας του, είπε ότι «Αυτή την περίοδο είμαι σε διακοπές και δουλεύω σκληρά... Όταν πήγα στο NBA, είχα στο μυαλό μου να επιστρέψω στην Ευρώπη κάποια στιγμή. Δεν ξέρω σε ποιο σημείο θα βρίσκομαι σωματικά ή πνευματικά και αν θα θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Οι μέρες μου στο NBA όμως πλησιάζουν προς το τέλος τους».

Αυτή η δήλωση πιθανότατα να...ανάψει το πράσινο φως για τις ευρωπαϊκές ομάδες που θα σκεφτούν το ενδεχόμενο της απόκτησής του με τους επόμενους μήνες να ξεκαθαρίζουν το τοπίο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα