NBA, Γιόκιτς: Πήγε να δει αν έχει συγχαρητήρια από τον Τζόκοβιτς και κατέληξε να... κλείσει το τηλέφωνο από τα πολλά μηνύματα

NBA, Γιόκιτς: Πήγε να δει αν έχει συγχαρητήρια από τον Τζόκοβιτς και κατέληξε να... κλείσει το τηλέφωνο από τα πολλά μηνύματα

Γιόκιτς Τζόκοβιτς

bet365

Μετά τη σπουδαία επιτυχία και τον πρώτο τίτλο στο NBA με τους Νάγκετς, ο Νίκολα Γιόκιτς περίμενε μήνυμα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά ήταν τόσα πολλά που δεν μπήκε καν στον κόπο να τα κοιτάξει.

Γιόκιτς και Τζόκοβιτς είναι οι δύο πρωταγωνιστές στα αθλητικά δρώμενα των τελευταίων ημερών. Οι δύο Σέρβοι κατέκτησαν με διαφορά 48 ωρών τον τίτλο του NBA και αυτόν του Roland Garros.

Μετά από κάθε τελικό είχε γίνει... συνήθεια στον Γιόκιτς να λαμβάνει μηνύματα από τον συμπατριώτη του. Στην αρχή δεν το πίστευε, μετά μάλλον έγινε το... γούρι του. Ωστόσο λίγο μετά τον τίτλο με τους Νάγκετς και το βραβείο του MVP στους τελικούς του NBA, δεν κάθισε να δει καν αν έλαβε τα μπράβο του Νόλε.

Ο λόγος; Τα πολλά μηνύματα που του είχαν ήδη στείλει. Ο απίθανος κουλ Σέρβος τσέκαρε το κινητό του για να δει αν ο Τζόκοβιτς του έστειλε συγχαρητήρια αλλά μόλις είδε τον αριθμό των μηνυμάτων έβρισε και τόνισε ότι θα κλείσει το κινητό του.

Η χιουμοριστική σκηνή με τον Γιόκιτς να βλέπει τα μηνύματα που έχει δεχτεί

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα