Νεϊμάρ για Μπάτλερ: «Τον αγαπώ, είναι ωραίος τύπος για μένα και για όλους γύρω του» (vid)

Νεϊμάρ Μπάτλερ

bet365

Ο Νεϊμάρ σε συνέντευξή του στο «ΝΒΑ Brasil» μίλησε για τη φιλία του με τον Τζίμι Μπάτλερ, ενώ αποκάλυψε και την κορυφαία all time πεντάδα του στο ΝΒΑ.

Ο Νεϊμάρ λατρεύει το NBA με αποτέλεσμα να βρεθεί στο πλευρό του αγαπημένου φίλου του, Τζίμι Μπάτλερ και στον τέταρτο τελικό του NBA.

Με αφορμή αυτό, ο 31χρονος Βραζιλιάνος μίλησε για λογαριασμό του «ΝΒΑ Brasil», σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην οποία αποκάλυψε το πως ξεκίνησε η φιλική του σχέση με τον σταρ των Χιτ. Επιπλέον μπήκε στον πειρασμό να επιλέξει την καλύτερη all time πεντάδα του NBA, αφήνοντας τον Μπάτλερ στον πάγκο.

«Γνωριστήκαμε για πρώτη φορά επειδή έκανε ένα βίντεο παίζοντας ποδόσφαιρο με τη φανέλα της Βραζιλίας. Αρχίσαμε να στέλνουμε μηνύματα ο ένας στον άλλο στο Instagram. Σύντομα πήγε στο Παρίσι και βρεθήκαμε εκεί. Στη συνέχεια, ήρθε στο σπίτι μου στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και ήρθαμε ακόμα πιο κοντά. Είμαστε σε στενή επαφή τώρα. Τον αγαπώ, είναι τόσο ωραίος τύπος όχι μόνο για μένα αλλά και για όλους γύρω του. Τον θαυμάζω πολύ όχι μόνο εντός του γηπέδου αλλά και εκτός παρκέ. Αυτή η φιλία είναι ξεχωριστή για μένα», ανέφερε για τη φιλία του με τον σταρ των Χιτ.

«Τζόρνταν, Μπράιαντ, Σακίλ Ο' Νιλ, ΛεΜπρόν, Κάρι και Τζίμι Μπάτλερ. Ο Τζίμι πρέπει να είναι σε αυτή τη λίστα γιατί γράφει ιστορία», αυτή είναι σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο η καλύτερη πεντάδα του NBA ενώ άφησε τον Μπάτλερ στον... πάγκο.

Θα ήθελε να παρακολουθεί πολύ περισσότερα ματς στο ΝΒΑ, όπως όμως εξηγεί η διαφορά ώρας δεν τον βολεύει: «Δεν βλέπω πολύ τους αγώνες γιατί υπάρχει διαφορά ώρας, είναι πολύ δύσκολο να τους παρακολουθείς ζωντανά. Την επόμενη μέρα όμως βλέπω κάποια παιχνίδια. Έβλεπα πολύ περισσότερο όταν ο Τιάγκο Σίλβα έπαιζε στην PSG. Παρακολουθούσαμε τα highlights μαζί. Αυτή τη στιγμή, δεν το παρακολουθώ πολύ γιατί είναι πολύ αργά και δεν είναι εύκολο, αλλά είμαι λάτρης του αθλήματος και αυτών των αθλητών», τόνισε για τη διαφορά της ώρας που δεν του επιτρέπει να παρακολουθεί αρκετά παιχνίδια του NBA.

«Έχω ήδη γνωρίσει πολλούς από αυτούς. Ο Κάρι είναι είδωλο, ο ΛεΜπρόν, ο Τζόρνταν - είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί τους. Είναι καταπληκτικοί, είδωλα, θρύλοι και είναι πολύ ιδιαίτερο να έχεις αυτή την επαφή μαζί τους. Είναι λίγο τρομακτικό μερικές φορές», πρόσθεσε για τους άστερες του ΝΒΑ με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα