Γκριν: Δεν ανανεώνει στους Γουόριορς

Γκριν: Δεν ανανεώνει στους Γουόριορς

Νίκος Καρφής
Γκριν: Δεν ανανεώνει στους Γουόριορς

bet365

Ο Ντρέιμοντ Γκριν φαίνεται πως θα κάνει opt out στο συμβόλαιο του και θα αποχωρήσει από τους Γουόριορς, όμως οι πολεμιστές θα παλέψουν για να τον ξαναφέρουν πίσω.

Οι Γουόριορς από το 2015 μέχρι το 2022, κατέκτησαν τέσσερα πρωταθλήματα. Ο Ντρέιμοντ Γκριν ήταν ένας εκ των... πυλώνων της ομάδας του Στιβ Κερ, παίζοντας σπουδαία άμυνα και κάνοντας όλη τη... βρώμικη δουλειά, αφήνοντας τους Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον να λάμψουν στον επιθετικό τομέα.

Όμως σύμφωνα με τον Marc Spears, ο Ντρέιμοντ δεν θα ανανεώσει στο Γκόλντεν Στέιτ και θα κάνει opt out, αφήνοντας συμβόλαιο 26 εκατ. δολαρίων. Πάντως ο Αμερικανός δημοσιογράφος, προσθέτει πως ο ιδιοκτήτης της ομάδας Λακόμπ και ο νέος GM, Μάικ Ντανλίβι και γενικότερα όλος ο οργανισμός θα παλέψουν όσο μπορούν για να τον φέρουν πίσω.

Ο Γκριν έπαιξε σε 73 ματς της regular season με τους Γουόριορς και μέτρησε 8.5 πόντους, 7.2 ριμπάουντ και 6.8 ασίστ κατά μέσο όρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα