Στους Σανς ο Μπιλ, στους Γουίζαρντς οι Κρις Πολ και Λάντρι Σάμετ!

Στους Σανς ο Μπιλ, στους Γουίζαρντς οι Κρις Πολ και Λάντρι Σάμετ!

bet365

Οι Σανς και οι Γουίζαρντς ολοκλήρωσαν το trade που στέλνει τον Μπράντλεϊ Μπιλ στο Φοίνιξ αντί των Κρις Πολ, Λάντρι Σάμετ που καταλήγουν στη Γουάσινγκτον μαζί με draft picks β' γύρου.

Τις προηγούμενες ημέρες οι Γουίζαρντς μπήκαν σε διαδικασία διαπραγμετεύσεων για την ανταλλαγή του Μπράντλεϊ Μπιλ, δείχνοντας διαθέσιμοι να παραχωρήσουν τον σούπερ σταρ τους και αποφασίζοντας να «χτίσουν» από το μηδέν.

Σύμφωνα, λοιπόν με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, η Γουάσινγκτον στέλνει τον Μπιλ στους Φοίνιξ Σανς αντί των Κρις Πολ, Λάντρι Σάμετ και μερικών draft picks β' γύρου!

Το max συμβόλαιό, το οποίο υπέγραψε πέρσι ο Μπιλ έναντι 251 εκατομμυρίων δολαρίων, ολοκληρώνεται το 2026 ενώ για την σεζόν 2026-27 έχει δική του οψιόν έναντι 57 εκατομμυρίων δολαρίων.

Φέτος αγωνίστηκε σε 50 ματς της κανονικής περιόδου έχοντας κατά μέσο όρο 23.2 πόντους, 5.4 ασίστ και 3.9 ριμπάουντ, σουτάροντας με 51% εντός παιδιάς, 36% στα τρίποντα και 84% στις βολές.

Αντίστοιχα έχει 695 ματς καριέρας στο ΝΒΑ με 22.1 πόντους, 4.3 τελικές πάσες και 4.1 ριμπάουντ και πλέον αναμένεται να δημιουργήσει μια τρομερή τριπλέτα με τους Κέβιν Ντουράντ και Ντέβιν Μπούκερ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα