Ντουράντ: Σανς, η τέταρτη Big 3 της καριέρας του

Ντουράντ: Σανς, η τέταρτη Big 3 της καριέρας του

Νίκος Καρφής
Ο Ντουράντ στους Σανς

bet365

Mετά την έλευση του Μπιλ στο Φοίνιξ, ο Ντουράντ φτάνει στην τέταρτη Big 3 στην καριέρα του.

Φωτιά μπήκε στο ΝΒΑ το βράδυ της Κυριακής 18 Ιούνη, αφού είχαμε μετακόμιση του Μπράντλεϊ Μπιλ. Μετά από μία ολόκληρη ζωή στην Ουάσινγκτον, οι Γουίζαρντς τον έστειλαν στους Σανς και πήραν τους Κρις Πολ, Λάντρι Σάμετ και μερικά draft picks δευτέρου γύρου.

Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια μια Big 3 στο ΝΒΑ, αφού πλέον το Φοίνιξ θα έχει Ντέβιν Μπούκερ, Μπράντλεϊ Μπιλ και Κέβιν Ντουράντ. Μαζί με τους Οκότζι και Έιτον θα συνθέτουν την πεντάδα των ήλιων.

Με αυτή την εξέλιξη ο KD θα παίξει για τέταρτη φορά στην καριέρα του σε Big 3. Η αρχή είχε γίνει στην Οκλαχόμα, τότε που οι νεανικοί Θάντερ είχαν Γουέστμπρουκ, Χάρντεν και Ντουράντ, φτάνοντας τελικούς το 2012. Στη συνέχεια δημιουργήθηκε η φοβερή Big 3 στους Γουόριορς μαζί με Κάρι και Τόμπσον, η οποία συνεργάστηκε για δύο τίτλους. Μετά ήρθαν στη ζωή του οι Ίρβινγκ και Χάρντεν στους Νετς για να κλείσει το... σίριαλ με την δημιουργία του Ντουράντ-Μπούκερ-Μπιλ.

Μένει να δούμε αν στο Φοίνιξ θα μπορέσει να πάρει το τρίτο πρωτάθλημα της σπουδαίας καριέρας του.

@Photo credits: espn

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα