Σακραμέντο Κινγκς: «Πιθανός προορισμός για Γκριν αν δεν παραμείνει στους Γουόριορς»

Σακραμέντο Κινγκς: «Πιθανός προορισμός για Γκριν αν δεν παραμείνει στους Γουόριορς»

Σακραμέντο Κινγκς: «Πιθανός προορισμός για Γκριν αν δεν παραμείνει στους Γουόριορς»

bet365

Ο χώρος των Σακραμέντο Κινγκς στο salary cap τους βάζει στο... κάδρο για την περίπτωση του Ντρέιμοντ Γκριν, σε περίπτωση που εκείνος δεν τα βρει με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Το όνομα του Ντρέιμοντ Γκριν κυκλοφορεί, τουλάχιστον προς το παρόν, ελεύθερο στην αγορά. Ο φόργουορντ των Γουόριορς αρνήθηκε την οψιόν ανανέωσης με τους «πολεμιστές» και περιμένει να δει ποιο θα είναι το νέο του συμβόλαιο.

Όπως μετέφερε και ο Μπράιαν Γουίντχορστ, μεταξύ των ομάδων που έχουν τον απαιτούμενο χώρο για να τον πείσουν είναι οι Σακραμέντο Κινγκς. Συγκεκριμένα αυτοί και οι Ντιτρόιτ Πίστονς έχουν τη δυνατότητα να τον πείσουν για να αποσπάσουν την υπογραφή του, με προτεραιότητα φυσικά για εκείνον να έχουν οι Γουόριορς.

Αν όμως πέσει η... βόμβα και δε συμφωνήσει σε νέο συμβόλαιο στο Γκόλντεν Στέιτ, τότε όλα είναι πιθανά για εκείνον.

Μέρος του salary cap για Σαμπόνις

Φυσικά για τους φίλους του Ολυμπιακού, όταν μπαίνουν οι Κινγκς στην πρόταση, τότε τα βλέμματα στρέφονται στον Σάσα Βεζένκοβ. Το καλοκαίρι άλλωστε στο Σακραμέντο αναμένεται «καυτό», ένεκα και του χώρου που άνοιξαν οι Κινγκς από το Draft στο salary cap τους.

Η μετακίνηση του Χολμς τους 12 εκατομμύρια δολάρια στο salary cap, δίπλα στη mid level exception των 12.4 εκατ. δολαρίων. Βέβαια σημαντικό μέρος από τον χώρο που έχει ανοίξει θα πάει στον Σαμπόνις.

Ο νέος κανονισμός επιτρέπει στους παίκτες να αυξήσουν 140% τον μισθό της πρώτης χρονιάς του συμβολαίου τους. Έτσι ο Λιθουανός ψηλός μπορεί να φτάσει μετά από επαναδιαπραγμάτευση να λάβει 30.2 εκατομμύρια τη σεζόν 2023-24, ενώ συνολικά το συμβόλαιό του στην πενταετία θα φτάσει τα 175.2 εκατ. δολάρια. Αυτό βέβαια σημαίνει πως οι Κινκς θα χρησιμοποιήσουν τα 11 εκατομμύρια από τα 35.6 του cap τους, κάτι που φυσικά είναι λογικό για τον σταρ τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα