Σακραμέντο Κινγκς: Διαπραγματεύονται ξανά με τον Μπαρνς

Σακραμέντο Κινγκς: Διαπραγματεύονται ξανά με τον Μπαρνς

Χάρισον Μπαρνς

bet365

Ο Χάρισον Μπαρνς ξεκινάει... γύρο διαπραγματεύσεων με τους Σακραμέντο Κινγκς και ενδέχεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα που πέρασε τα τελευταία χρόνια αν ρίξει τις απαιτήσεις του.

Την ώρα που στο Σακραμέντο γίνονται κινήσεις ενόψει της επόμενης σεζόν, στον Ολυμπιακό «καίγονται» για την πρόταση που μπορεί να κάνουν στον Σάσα Βεζένκοβ. Ωστόσο οι γύρω περιπτώσεις προχωράνε για τους Πειραιώτες, με τον Χάρισον Μπαρνς να κάθεται ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Ο Μπαρνς βγήκε στην αγορά ως unrestricted free agent, όμως όπως μεταφέρουν οι ρεπόρτερ των Κινγκς, μιλάνε ξανά για το ενδεχόμενο νέας συμφωνίας. Ο στόχος των Κινγκς είναι να διατηρήσουν τον Μπαρνς στο ρόστερ τους με μικρότερο δυνατό κόστος.

Προερχόμενος από τον πάγκο, ο βετεράνος πλέον Μπαρνς στα 31 του χρόνια, αποτελεί μία καλή επιλογή αλλά οι Κινγκς δε θέλουν να του προσφέρουν έναν αριθμό κοντά στα 20 εκατομμύρια δολάρια.

Μπορεί το κενό στο salary cap (35 εκατομμύρια δολάρια) να υπάρχει, όμως αρκετά από αυτά τα χρήματα θα πάνε στην περίπτωση του Σαμπόνις. Φυσικά η περίπτωσή του δε συνδέεται με τόσο με τον Βεζένκοβ, μιας και οι Κινγκς είχαν σκοπό να εντάξουν έναν έξτρα φόργουορντ στο ρόστερ τους, που δεν είχε το απαιτούμενο βάθος στα play-offs.

Και η φυγή του Χολμς άνοιξε χώρο τόσο στο salary cap, όσο και στο ρόστερ.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα