Γουίλι Ερνανγκόμεθ: Free agent ο Ισπανός, παραμονεύει και ο Παναθηναϊκός

Γουίλι Ερνανγκόμεθ

bet365

Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ έμεινε ελεύθερος τελικά από τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς και σε περίπτωση που επιστρέψει στην Ευρώπη αναμένεται να εξαταστεί (και) από τον Παναθηναϊκό.

Όπως ανέφεραν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού οι Πέλικανς αποφάσισαν να μην ενεργοποιήσουν την οψιόν του Ισπανού φόργουορντ ύψους 2.6 εκατομμυρίων δολαρίων και τον άφησαν ελεύθερο.

Αυτομάτως σήμανε... συναγερμός στην Ευρώπη και δη στις ομάδες με «γερά» πορτοφόλια στην περίπτωση που ο Ερνανγκόμεθ επιλέξει να επιστρέψει στην Γηραιά Ήπειρο. Βέβαια προτεραιότητά του παραμένει το ΝΒΑ και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα προσπαθήσει να βρει στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη και το επόμενο συμβόλαιο της καριέρας του.

Αν όμως αυτό δεν συμβεί και αποφασίσει να αγωνιστεί στα παρκέ της Euroleague αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων που είναι διατεθειμένες να προσφέρουν μεγάλο συμβόλαιο. Μία από αυτές είναι η Φενέρμπαχτσε που ψάχνει σέντερ και γι' αυτόν τον λόγο έχει καταθέσει πολύ καλή πρόταση στον Γιώργο Παπαγιάννη, όπως επίσης και ο Παναθηναϊκός.

Όπως είναι γνωστό οι «πράσινοι» επιχειρούν δυναμικό come back στην Euroleague βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη και σε περίπτωση που ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ βγει στην ευρωπαϊκή αγορά είναι πολύ πιθανόν να κάνουν την κίνησή τους.

Ο 29χρονος σέντερ ξεχώρισε στο προηγούμενο Eurobasket έχοντας κατά μέσο όρο 17.2 πόντους και 6.9 ριμπάουντ με 64% στα δίποντα, 50% στα τρίποντα και 81% στις βολές. Αντίστοιχα στο ΝΒΑ μετράει 344 ματς με 7.3 πόντους, 5.8 ριμπάουντ και 53% στα σουτ εντός παιδιάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα