Αντετοκούνμπο: «Πιο κοντά στον στόχο, ευχαριστούμε για την πίστη στο όραμά μας»

Αντετοκούνμπο: «Πιο κοντά στον στόχο, ευχαριστούμε για την πίστη στο όραμά μας»

Νίκος Καρφής
O Aντετοκούνμπο

bet365

O Γιάννης Αντετοκούνμπο είπε το δικό του ευχαριστώ στον κόσμο που πιστεύει στο «Charles Antetokounmpo Family Foundation.

Στο πλαίσιο εκδήλωσης για το ίδρυμα «Charles Antetokounmpo Family Foundation» όπου έδωσε το «παρών» σύσσωμη η οικογένεια Αντετοκούνμπο, ο Γιάννης μίλησε για τον πατέρα του και «λύγισε» όταν ευχήθηκε να ήταν εδώ μαζί τους.

Ο Greek Freak με ανάρτηση του ευχαρίστησε τον κόσμο για το Charles Antetokounmpo Family Foundation και τόνισε πως είναι κοντά στον στόχο, δηλαδή να βοηθήσει ανθρώπους να κατακτήσουν τα όνειρα τους.

«Είμαστε πιο κοντά στον στόχο του Charles Antetokounmpo Family Foundation, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για να βοηθήσουμε ανθρώπους να πετύχουν τα όνειρά τους μέσω της γενναιόδωρης υποστήριξης του κόσμου στο "Game Changers". Ευχαριστούμε για την πίστη σας στο όραμά μας», έγραψε.

@Photo credits: twitter/ Giannis Antetokounmpo

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα