Λέικερς: Έμεινε ο Χατσιμούρα με 51 εκατομμύρια και πήραν Βίνσεντ, Ρέντις και Πρινς

Λέικερς: Έμεινε ο Χατσιμούρα με 51 εκατομμύρια και πήραν Βίνσεντ, Ρέντις και Πρινς

Γκέιμπ Βίνσεντ

bet365

Αρκετά «πληθωρικοί» ήταν στην Free Agency οι Λος Άντζελες Λέικερς καθώς προχώρησαν σε 3+1 σημαντικές κινήσεις.

Συγκεκριμένα οι «Λιμνάνθρωποι» μπορεί να έχασαν τον Ντένις Σρούντερ ο οποίος κατέληξε στους Τορόντο Ράπτορς ωστόσο φρόντισαν να καλύψουν το «κενό» μ' έναν παίκτη ο οποίος ήρθε από το... πουθενά και ξεχώρισε στους Μαϊάμι Χιτ.

Ο λόγος για τον Γκέιμπ Βίνσεντ, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους Λέικερς έναντι 33 εκατομμυρίων δολαρίων στο σύνολο. Το μεγάλο «μπαμ» το έκανε στα play-offs, όταν και μέτρησε 9.4 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ κατά μέσο όρο.

Στους Λέικερς θα αγωνίζεται και ο εντυπωσιακός Καμ Ρέντις ο οποίος με τη σειρά του υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν «έγραψε» 9.7 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ έχοντας μοιράσει τη σεζόν σε Νέα Υόρκη και Πόρτλαντ.

Ο τρίτος της παρέας που θα βρεθεί στο Λος Άντζελες είναι ο Τορίν Πρινς ο οποίος σε 54 ματς των Τίμπεργουλβς είχε 9.1 πόντους,2.4 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ ανά 22 λεπτά συμμετοχής.

Τέλος τα... χρήματα πήγαν στον Ρούι Χατσιμούρα ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις από τη μέρα που μετακόμισε στους Λέικερς. Συγκεκριμένα θα λάβει 51 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα τρία χρόνια έχοντας γεμίσει φέτος την στατιστική του με 11.2 πόντους και 4.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα