Μέμφις Γκρίζλις: Έδωσαν 207 εκατομμύρια στον Μπέιν για πενταετή επέκταση, δικός τους και ο Ντέρικ Ρόουζ

Μέμφις Γκρίζλις: Έδωσαν 207 εκατομμύρια στον Μπέιν για πενταετή επέκταση, δικός τους και ο Ντέρικ Ρόουζ

Ο Ντέσμοντ Μπέιν εκτελεί βολές στο ματς των Γκρίζλις με τους Μάτζικ.

bet365

Οι Μέμφις Γκρίζλις έκαναν δικό τους τον Ντέρικ Ρόουζ ο οποίος είχε βγει στην Free Agency, ενώ προχώρησαν και σε πρόωρη επέκταση στον Ντεσμόντ Μπέιν.

Όπως ανέφερε το ESPN, ο Ντεσμόντ Μπέιν θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των Μέμφις Γκρίζλις για... πολύ καιρό ακόμα καθώς θα λάβει 207 εκατομμύρια δολάρια για max συμβόλαιο!

Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν ο Μπέιν αγωνίστηκε σε 58 ματς της regular season και είχε κατά μέσο όρο 21.5 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4.4 τελικές πάσες πραγματοποιώντας εξαιρετική σεζόν. Γι' αυτόν τον λόγο, άλλωστε, η ομάδα του Τενεσί θέλει να προχωρήσει σε πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του.

Επιπλέον οι «Αρκούδες» έκαναν δικό τους και τον Ντέρικ Ρόουζ ο οποίος θα λάβει για τα επόμενα δύο χρόνια 6.5 εκατομμύρια δολάρια. Στην τελευταία του σεζόν με τους Νικς αγωνίστηκε σε 27 ματς και μέτρησε 5.6 πόντους , 1.5 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα