Σακραμέντο Κινγκς: Το depth chart περιμένοντας τον... Βεζένκοβ

Σακραμέντο Κινγκς

bet365

Μετά και την ανανέωση του Τρέι Λάιλς στο άνοιγμα της Free Agency, οι Σακραμέντο Κινγκς έχουν 10 παίκτες με εγγυημένο συμβόλαιο όπως επίσης και τους δύο rookies

Σχεδόν έχει συμπληρωθεί το «παζλ» των Σακραμέντο Κινγκς ενόψει της σεζόν 2023-24.

Μετά το άνοιγμα της Free Agency η ομάδα της Καλιφόρνια «βάδισε» με την «πεπατημένη» ότι «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» διατηρώντας τα βασικά κομμάτια της περσινής εξαιρετικής πορείας στην θέση τους. Τουλάχιστον αναφορικά με τους παίκτες που έληγαν τα συμβόλαιά τους και θα έβγαιναν στην Free Agency.

Συγκεκριμένα ανανέωσαν οι Χάρισον Μπαρνς και Τρέι Λάιλς, ενώ αποκτήθηκε και ο Κρις Ντουάρτε από τους Ιντιάνα Πέισερς. Αυτή τη στιγμή οι Κινγκς έχουν 10 εγγυημένα συμβόλαια, μπορούν να δώσουν τρία two-way (εκτός salary cap) συμβόλαια ενώ υπάρχουν στο ρόστερ και οι rookies Κόλμπι Τζόουνς (σ.σ. επιλογή στο νούμερο 34 από τους Χόρνετς αλλά έγινε trade στο Σακραμέντο μέσω Βοστόνης) και Τζέιλον Σλόουσον (σ.σ. επιλογή στο νούμερο 54).

Φυσικά τις κινήσεις των Σακραμέντο Κινγκς παρατηρούν με μεγάλο ενδιαφέρον στην Ελλάδα καθώς όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω στον Σάσα Βεζένκοβ. Οι «Βασιλιάδες» έχουν ουσιαστικά δύο παίκτες που «επηρεάζουν» τον παίκτη του Ολυμπιακού στη συγκεκριμένη θέση και οι οποίοι παίζουν συνήθως μαζί στην πεντάδα μοιράζοντας τις δύο θέσεις των φόργουορντ. Οι Κίγκαν Μάρεϊ και Χάρισον Μπαρνς οι οποίοι είναι οι «βασικοί» των Κινγκς στο «3» και στο «4» παίζοντας και οι δύο και στις δύο θέσεις, ενώ ακολουθεί ο Κέσλερ Έντουαρντς.

Στο «4» παίζει και ο (πολύ καλός σουτέρ) Τρέι Λάιλς που ανανέωσε στην Free Agency για άλλα δύο χρόνια έναντι 16 εκατομμυρίων δολαρίων, ο οποίος ωστόσο χρησιμοποιείται σε πιο «βαριά» σχήματα ως πάουερ φόργουορντ καθώς «πατάει» και στο «πέντε». Όπερ και σημαίνει ότι υπάρχει θέση για τον Σάσα Βεζένκοβ στο υπάρχον ρόστερ των Σακραμέντο Κινγκς, οι οποίοι -βάσει των κινήσεών τους έως τώρα- θα μπορέσουν να του προσφέρουν την Mid-Level Exception η οποία φτάνει τα 7.7 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο.

Το depth chart των Κινγκς

  • Πόιντ Γκαρντ: Ντε' Άρον Φοξ, Ντέiβιον Μίτσελ
  • Σούτινγκ Γκαρντ: Κέβιν Χέρτερ, Μαλίκ Μονκ, Κόλμπι Τζόουνς (Rookie)
  • Σμολ Φόργουορντ: Κίγκαν Μάρεϊ, Κρις Ντουάρτε, Κέσλερ Έντουαρντς, Τζέιλον Σλόουσον (Rookie)
  • Πάουερ Φόργουορντ: Χάρισον Μπαρνς, Τρέι Λάιλς
  • Σέντερ: Ντομάντας Σαμπόνις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα