Μιλγουόκι Μπακς: Επέστρεψε ο Ρόμπιν Λόπεζ, πήραν και Μαλίκ Μπίσλι

Μιλγουόκι Μπακς: Επέστρεψε ο Ρόμπιν Λόπεζ, πήραν και Μαλίκ Μπίσλι

Μιλγουόκι Μπακς: Επέστρεψε ο Ρόμπιν Λόπεζ, πήραν και Μαλίκ Μπίσλι

bet365

Οι Μιλγουόκι Μπακς πρόσθεσαν και πάλι στο ρόστερ τους τον Ρόμπιν Λόπεζ, ενώ απέκτησαν και τον Μαλίκ Μπίσλι ο οποίος έκλεισε τη σεζόν στους Λος Άντζελες Λέικερς.

«Πολυάσχολη» ήταν η μέρα για τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μετά την συμφωνία για την παραμονή του Μπρουκ Λόπεζ για άλλα δύο χρόνια, τα «Ελάφια» φρόντισαν να ξαναφέρουν στο πλάι του τον δίδυμο αδερφό του, Ρόμπιν.

Ο 35χρονος σέντερ είχε ξαναπεράσει από τους Μπακς τη σεζόν 2019-20 και μετά το πέρασμά του από Γουίζαρντς, Μάτζικ και Καβαλίερς επέστρεψε στο Μιλγουόκι για να «γεμίσει» τον πάγκο της ομάδας. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 37 ματς στο Κλίβελαντ με 3 πόντους και 1.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά 8.1 λεπτά συμμετοχής.

Και δεν ήταν η μοναδική κίνηση των Μπακς καθώς συμφώνησαν για έναν χρόνο με τον Μαλίκ Μπίσλι ο οποίος αναμένεται να έχει πιο ενεργό ρόλο στο rotation της ομάδας. Τον περασμένο Φεβρουάριο πήρε μέρος σε trade τριών ομάδων το οποίο τον έστειλε από την Γιούτα στους Λέικερς.

Πρόκειται για έναν πολύ καλό σουτέρ, ο οποίος θα προσφέρει τις περιφερειακές λύσεις που χρειάζονται οι Μπακς στον τρόπο παιχνιδιού τους. Φέτος μοίρασε τη σεζόν ανάμεσα σε Τζαζ και Λέικερς και είχε κατά μέσο όρο 12.7 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ ανά 25.8 λεπτά συμμετοχής, σουτάροντας με 36% στα τρίποντα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα