NBA, Λίλαρντ: Δε βιάζονται οι Μπλέιζερς για το trade, δεν ενδιαφέρονται για Χίρο

NBA, Λίλαρντ: Δε βιάζονται οι Μπλέιζερς για το trade, δεν ενδιαφέρονται για Χίρο

NBA, Λίλαρντ: Δε βιάζονται οι Μπλέιζερς για το trade, δεν ενδιαφέρονται για Χίρο

bet365

Το θέμα της ανταλλαγής του Ντέιμιαν Λίλαρντ θα απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα την κοινότητα του NBA, με τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς να μη βιάζονται να τον ανταλλάξουν για να αποκτήσουν το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος.

Η περίπτωση του Ντέιμιαν Λίλαρντ συγκεντρώνει πάνω της όλα τα βλέμματα στις συζητήσεις για το μεγαλύτερο trade της φετινής off-season. Ο λόγος φυσικά το αίτημα του σταρ να φύγει από το Όρεγκον και να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια ομάδα που μπορεί να του προσφέρει ανταγωνιστικό περιβάλλον για έναν τίτλο.

Όμως, όπως μετέφερε ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, οι Μπλέιζερς δε βιάζονται να κάνουν οποιαδήποτε κίνηση. Ο λόγος φυσικά είναι να έχουν το δικό τους κέρδος, μιας και θα χάσουν τον franchise player και έναν από τους μεγαλύτερους σταρ αυτήν τη στιγμή στο NBA.

Μια εκ των αιτιών που δε βιάζονται, είναι και τα ανταλλάγματα, τα οποία προς το παρόν δεν τους αφήνουν ικανοποιημένους. Οι Μπλέιζερς θεωρούν ότι έχουν αρκετούς νεαρούς γκαρντ για να χτίσουν την επόμενη μέρα τους και δε θέλουν να προσθέσουν τον Τάιλερ Χίρο.

Τα πρόσωπα της περιφέρειας στο Πόρτλαντ καθυστερούν τη μετακίνηση του Λίλαρντ

Από την πλευρά τους οι Χιτ με τους Χίρο και Ρόμπινσον, μαζί με μερικά picks ως διαπραγματευτικά χαρτιά, σκοπεύουν να κάνουν κίνηση ματ, όμως δίχως την παρέμβαση τρίτης ομάδας κάτι τέτοιο δύσκολο θα συμβεί. Παρόλα αυτά στους Χιτ έχει σταματήσει οποιαδήποτε άλλη κίνηση, έως ότου έρθει η... Dame Time.

Για το Πόρτλαντ φυσικά τα επιχειρήματα έχουν βάση. Ο Ανφέρνι Σάιμονς είναι έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή σεζόν φέτος στο πλάι του Dame. Η νύχτα του Draft έφερε και τον Σκουτ Χέντερσον στο Όρεγκον, ως επιλογή στο Νο3.

Μπορεί λοιπόν οι θέσεις των γκαρντ να έχουν όντως prospect για το μέλλον, όμως η τελευταία κίνηση φαίνεται να ήταν και ο κυριότερος λόγος που ο Λίλαρντ ζήτησε την ανταλλαγή, αφού όπως είχαμε εξηγήσει το Νο3 του Draft στο μυαλό του θα ήταν μια ισχυρή συνθήκη για να στήσουν οι Μπλέιζερς ομάδα πρωταθλήματος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα