Λος Άντζελες Λέικερς: Κοιτούν ελεύθερους σέντερ, στόχος ο Γουντ

Λος Άντζελες Λέικερς: Κοιτούν ελεύθερους σέντερ, στόχος ο Γουντ

Ο Κρίστιαν Γουντ με τη φανέλα των Μάβερικς

bet365

Προσθήκες στη γραμμή των ψηλών αναμένεται να κάνουν οι Λέικερς, που αναζητούν την ευκαιρία τους στην αγορά των free agents.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς σκοπεύουν να ενισχυθούν στη γραμμή των ψηλών, ρίχνοντας ματιές στην αγορά των ελευθέρων. Ο σκοπός των «λιμναθρώπων» είναι να βάλουν έξτρα λύσεις πίσω από τον Άντονι Ντέιβις, που ταλαιπωρείται συχνά και από τραυματισμούς.

Οι δύο ψηλοί που σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του «Athletic», Γιοβάν Μπούχα, έχουν μπει στο στόχαστρο είναι οι Κρίστιαν Γουντ και Μπίσμακ Μπιγιόνμπο. Αμφότεροι έχουν μείνει ελεύθεροι και μπορούν να αποτελέσουν λύσεις πίσω από τον Ντέιβις.

Ο Γουντ μέτρησε την περσινή σεζόν 16.6 πόντους, 7.3 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 1.1 μπλοκ στα 67 παιχνίδια με τους Μάβερικς, ενώ ο Μπιγιόμπο σε 61 ματς αντίστοιχα μέτρησε 4.3 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 1.4 μπλοκ ανά αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα