NBA: Η σεζόν 2023/24 θα βρει τον Φίλιπ Πετρούσεφ στους Σίξερς (vid)

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ πανηγυρίζει μαζί με τον Βιλντόζα

bet365

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ αγωνίστηκε στο NBA Summer League και ο νέος προπονητής των Σίξερς, Νικς Νερς, αποκάλυψε ότι ο Σέρβος σέντερ θα παραμείνει στο ρόστερ της Φιλαντέλφεια ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ άφησε το Βελιγράδι και τον Ερυθρό Αστέρα για να μετρήσει τις δυνάμεις του στο NBA Summer League κι εν τέλει, κέρδισε μια θέση στο ρόστερ των Σίξερς για τη σεζόν 2023/24.

Την αποκάλυψη έκανε ο νέος προπονητής της Φιλαντέλφεια, Νικ Νερς, εξηγώντας πως ο Σέρβος σέντερ υπολογίζεται κανονικά για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Πετρούσεφ μέτρησε 10.4 πόντους και 6.2 ριμπάουντ στο Summer League ενώ ο εκπρόσωπός του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, είχε αποκαλύψει μεσούσης της σεζόν ότι το μέλλον του πελάτη του ήταν στο ΝΒΑ ή στον Ερυθρό Αστέρα.

Φαίνεται, λοιπόν, πως ο Πετρούσεφ θα αγωνιστεί στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο, έχοντας 8.5 πόντους και 3.8 ριμπάουντ σε 56 αγώνες στην EuroLeague με την Αναντολού Εφές και τον Ερυθρό Αστέρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα