Τζέιλεν Μπράουν: Πώς μπορεί να γίνει ο πρώτος παίκτης των $300 εκατ. (vid)

Τζέιλεν Μπράουν: Πώς μπορεί να γίνει ο πρώτος παίκτης των $300 εκατ. (vid)

Πρόκριση για τους Σέλτικς

bet365

Ο Τζέιλεν Μπράουν των Μπόστον Σέλτικς ίσως γίνει ο πρώτος που θα υπογράψει ένα συμβόλαιο αξίας 300 εκατομμυρίων δολαρίων!

Ο Τζέιλεν Μπράουν είναι διαθέσιμος για πρόωρη επέκταση για ένα super max συμβόλαιο! Και μολονότι η σχέση του με τους Μπόστον Σέλτικς έχει περάσει από... χίλια κύματα, όλα συνηγορούν πως θα παραμείνει στη Βοστόνη. Και με το αζημίωτο!

Σύμφωνα με το ESPN ο Μπράουν μπορεί να λάβει αμοιβή 304 εκατομμυρίων δολαρίων στο νέο του συμβόλαιο. Κάτι που σημαίνει ότι ο τελευταίος του χρόνος θα έχει αξία 70 εκατομμυρίων δολαρίων! Δηλαδή διπλάσια από το (τότε) μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει υπογράψει στην καριέρα του ο Μάικλ Τζόρνταν το 1998.

Όπως εξήγησαν στο ESPN οι Σέλτικς δεν πρόκειται να του δώσουν το τελικό ποσό του super max τόσο εύκολα, αλλά μέσα στη συμφωνία θα υπάρχουν συγκεκριμένα μπόνους, πρόγραμμα πληρωμών, επιλογή ανανέωση της τελευταίας σεζόν στον παίκτη. Και με όλα αυτά, το deal αναμένεται να ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια!

Σε παύση οι συνομιλίες λόγω ταξιδιού του Μπράουν

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι συνεχόμενες, πρόκειται να μπουν σε διαδικασία παύσης, αφού ο Μπράουν αναμένεται να απουσιάσει, λόγω υποχρεώσεων με την Ένωση Παικτών του NBA, στην οποία εκτελεί χρέη αντιπρόεδρου και θα συνεχίσουν με την επιστροφή του.

Αυτή τη στιγμή ο Μπράουν έχει ένα χρόνο ακόμη στην υπάρχουσα συμφωνία, αξίας 30.723.215 δολαρίων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα