Γιάννης Αντετοκούνμπο: Κρατάει τα Zoom Freak 5 φορώντας φανέλα της Εθνικής

Newsroom
.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δημοσίευσε ένα πολύ όμορφο video ενόψει της κυκλοφορίας του Nike Zoom Freak 5, λανσάροντας το νέο παπούτσι του που θα βγει στην αγορά στις 12 Αυγούστου.

Κάθε αθλητής που έχει τα δικά του παπούτσια, πρέπει να κυκλοφορεί ένα νέο ζευγάρι, κάθε καινούργια σεζόν. Έτσι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Τα νέα υποδήματα του πρωταθλητή του ΝΒΑ και δύο φορές MVP δεν θα ξεφύγουν από την κλασική αρίθμηση. Μετά τα Nike Zoom Freak 4, ακολουθούν τα 5.

Η ημερομηνία της κυκλοφορίας τους είναι η 12η Αυγούστου και όπως τα προηγούμενα μοντέλα, έτσι και σε αυτά θα υπάρχουν τα ονόματα της οικογένειάς του στο κάτω μέρος της σόλας, ενώ το λογότυπό του υπάρχει στη «γλώσσα» του παπουτσιού.

Μάλιστα σε κάποια στιγμή του video, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίζεται να κρατάει το νέο παπούτσι του φορώντας τη φανέλα της Εθνικής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα