Χάρντεν: Ανανέωσε στους Σίξερς για να πάει στους Κλίπερς

Χάρντεν: Ανανέωσε στους Σίξερς για να πάει στους Κλίπερς

James Harden

bet365

Αμερικανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Χάρντεν ανανέωσε με τους Σίξερς για να καταλήξει στους Κλίπερς.

Ο Τζέιμς Χάρντεν μπορεί να βρίσκεται στο ρόστερ των Σίξερς, αλλά θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους Κλίπερς. Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα ο Μούσιας θα βρεθεί κανονικά στο training camp των Σίξερς με τα τωρινά δεδομένα, παρόλο που επιθυμία του είναι να αποχωρήσει.

Πάντως όπως αναφέρει το Hoops Hype, ο Μούσιας ανανέωσε με τη Φιλαδέλφεια για να καταλήξει στους Κλίπερς. Το κείμενο αναφέρει πως ορισμένοι στον οργανισμό των Σίξερς ξαφνιάστηκαν με την απόφαση του Χάρντεν να κάνει opt in στο συμβόλαιο του.

Ο Χάρντεν ήξερε που θέλει να πάει και αυτοί φυσικά είναι οι Κλίπερς. Ο μόνος δρόμος για να πήγαινε στην ομάδα του LA και να μην έχανε τα λεφτά του, ήταν να κάνει opt in εξαιτίας των περιορισμών στο salary cap. Στο κείμενο αναφέρεται πως ακόμα μιλούν οι δύο ομάδες για τον Χάρντεν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα