Μάικ Μπράουν για Βεζένκοβ: «Θα τον απολαύσετε φέτος» (vid)

Μάικ Μπράουν για Βεζένκοβ: «Θα τον απολαύσετε φέτος» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Βεζένκοβ

bet365

Ο Μάικ Μπράουν, προπονητής των Σακραμέντο Κινγκς ,αποθέωσε τον Σάσα Βεζένκοβ ενόψει της νέας σεζόν στο ΝΒΑ.

Ο Βεζένκοβ αποφάσισε φέτος να αφήσει την Euroleague και τον Ολυμπιακό προκειμένου να δοκιμάσουν το «American Dream» και να αγωνιστεί στο ΝΒΑ.

Οι Σακραμέντο Κινγκς του πρόσφεραν το συμβόλαιο που ήθελε και αν λάβει κανείς υπόψιν του και τα λεγόμενα του προπονητή της ομάδας, ο ρόλος του θα είναι εξόχως μεγάλος τη νέα σεζόν.

«Θα τον απολαύσετε φέτος. Είναι ένας παίκτης ο οποίος παίζει σκληρά, είναι δυνατός, πολύ, πολύ, πολύ έξυπνος και διαθέτει σε εξαιρετικό βαθμό την αίσθηση για το παιχνίδι» ανέφερε ο Μάικ Μπράουν μιλώντας στο « FOX40 Sports» για τον Σάσα Βεζένκοβ και συνέχισε:

«Μπορεί να πασάρει, να κόβει, ξέρει να ανοίγει χώρους και να εξαιρετικά. Έχει ένα γρήγορη εκτέλεση και ανυπομονώ να τον δω εν δράσει απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες του ΝΒΑ».

Ο MVP της περσινής Euroleague υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι τριετές συμβόλαιο με τους Σακραμέντο Κινγκς έναντι 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα