Φοξ για Βεζένκοβ: «Βάζει 20-25 πόντους χωρίς να κάνει πάνω από τρεις ντρίμπλες» (vid)

Φοξ για Βεζένκοβ: «Βάζει 20-25 πόντους χωρίς να κάνει πάνω από τρεις ντρίμπλες» (vid)

Φοξ

bet365

Ο ΝτεΆαρον Φοξ έχει συμπαθήσει πολύ τον Σάσα Βεζένκοφ, τόσο ως αθλητή, όσο και ως άνθρωπο, δηλώνοντας πως θα βοηθήσει τους Κιγνκς να γίνουν καλύτερη ομάδα.

Ο ηγέτης των Κινγκς, μαζί με τον Ντομάντας Σαμπόνις, φιλοξενήθηκε σε podcast που ασχολείται με την ομάδα του Σακραμέντο και η κουβέντα πήγε και στον πρώην -πλέον- παίκτη του Ολυμπιακού, Σάσα Βεζένκοφ.

Βεζένκοβ με το Νο. 7 στη φανέλα: «Το μέλλον μου στους Κινγκς είναι λαμπρό»! (vid)

Ο Φοξ μεταξύ άλλων, τόνισε την εκτελεστική δεινότητα του Βούλγαρου φόργουορντ, ενώ μίλησε και για την οξύτητα του Βεζένκοφ που καλύπτει την αδυναμία του στην αθλητικότητα.

Οι δηλώσεις του Φοξ

«Toν έβλεπα να σουτάρει. Ουάου! Δουλεύει πάρα πολύ. Είναι πολύ έξυπνος, ξέρει να παίζει μπάσκετ» λέει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: «Προφανώς με έχει εντυπωσιάσει το σουτ του. Βάζει 20-25 πόντους χωρίς να κάνει πάνω από τρεις ντρίμπλες. Σίγουρα δεν είναι σούπερ αθλητικός, αλλά ξέρει πως να κόψει και να ζητήσει την μπάλα. Είναι κάτι που θέλουμε, κάτι που χρειαζόμαστε ως ομάδα. Είναι πολύ καλό να προσθέτεις στην ομάδα ένα κομμάτι που θα ανοίγει το γήπεδο. Θα μας κάνει καλύτερη ομάδα».

Στη συνέχεια ο Φοξ τόνισε πως: «Ξέρει και ξέρουμε πως πρέπει να βελτιωθεί αλλά όπως είπα, δουλεύει πολύ για να το πετύχει. Νομίζω θα κολλήσει αμέσως με την ομάδα. Είναι τόσο έξυπνος, μιλάει τέσσερις γλώσσες. Τον είδα στη Συνέντευξη Τύπου που του έκαναν ερώτηση στα ισπανικά και κατάλαβε τα πάντα φυσικά, αλλά ήθελε να απαντήσει στα αγγλικά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα