Τέρενς Ρος: «Θα έπαιζα εκτός ΗΠΑ μόνο στη Σερβία» (vid)

Τέρενς Ρος: «Θα έπαιζα εκτός ΗΠΑ μόνο στη Σερβία» (vid)

Τέρενς Ρος

bet365

Ο Τέρενς Ρος δήλωσε πως αν έφευγε από το ΝΒΑ, θα κοιτούσε μόνο την Παρτίζαν στου Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ δεν έχει σίγουρη θέση στο ΝΒΑ και τα σενάρια για το μέλλον του, δίνουν και παίρνουν.

Μέσω Twitch, ο Τέρενς Ρος, διεμήνυσε πως σε περίπτωση που έφευγε από τον «μαγικό κόσμο» και ερχόταν στην Ευρώπη, θα το έκανε μόνο για να αγωνιστεί με τη φανέλα της Παρτίζαν.

Εκτός των άλλων, επιβεβαίωσε την πρόταση που έχει από την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

«Μου προτάθηκε να πάω… Ποιος ξέρει. Η σύζυγός μου είναι από τη Σερβία. Έχω φίλους και οικογένεια εκεί. Η γυναίκα μου ταξιδεύει συχνά εκεί με τα παιδιά μας και έχω πολλούς δεσμούς. Αν υπήρχε η ευκαιρία να ζήσω εκεί, θα ήταν κάτι που θα το σκεφτόμουν. Αν έπαιζα εκτός ΗΠΑ, θα ήταν για μένα η μόνη επιλογή», τόνισε.

Ο 32χρονος ήταν νούμερο 8 στο draft 2012 και σε 11 σεζόν στο ΝΒΑ είχε 11 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ σε 780 αγώνες με Ράπτορς (2012-2017), Μάτζικ (2017-2023) και Σανς (2023).


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα